Sold

Sold: Kerkbuurt 186, 1156 BS Marken

€249,000
€1,073.28/m2
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 232 m²
Liveable area 96 m²

Note

General

DIT IS MARKEN! Waar anders kun je het wonen op Marken beter als bijzonder ervaren, als in de Kerkbuurt! Als je op Marken bent is het bijna niet voor te stellen dat men zo dicht bij de randstad (ca. 25 autominuten van Amsterdam) woont.

Het betreft een karakteristiek Marker-woonhuis met de woonkamer op de eerste etage en het kenmerkend onderhuis. Het onderhuis is met een aparte toegang vanaf de... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24461/4266845
Asking price €249,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 11 January 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Rooftype Front gable
Isolations Wall
Surfaces and content
Plot size 232 m²
Effective area 96 m²
Content 303 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Sheltered location
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South east
Condition Normal
Boiler
Type of boiler Nefit Smartline
Year of manufacture 2003
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Bath
Shower
Garden available Yes

Definition

DIT IS MARKEN! Waar anders kun je het wonen op Marken beter als bijzonder ervaren, als in de Kerkbuurt! Als je op Marken bent is het bijna niet voor te stellen dat men zo dicht bij de randstad (ca. 25 autominuten van Amsterdam) woont.

Het betreft een karakteristiek Marker-woonhuis met de woonkamer op de eerste etage en het kenmerkend onderhuis. Het onderhuis is met een aparte toegang vanaf de voorzijde te bereiken of anders via een vaste trap vanaf de woonverdieping op de 1e etage.
Zoals eerder gemeld is de eerste etage de woonverdieping waar de woonkamer en de dichte keuken zijn gesitueerd.
Op de tweede etage zijn 3 slaapkamers (waarvan 1 klein) aanwezig en een nieuw toilet.
De achtertuin is gelegen op het zuidoosten. Er is de mogelijkheid om een beun te realiseren om de tuin via de eerste verdieping te bereiken.

Dit typisch Marker woonhuis is in de loop der tijd van beneden tot boven onder handen genomen. Er is een prachtige sfeer ontstaan en gekozen voor karakteristieke afwerkingen. Een sfeer om verliefd op te worden. Alsof je dat niet al was dankzij de locatie en de uitstraling van dit charmante huis….!

Indeling:

Souterrain: De woonruimte in het souterrain heeft een inpandige toegang alsmede een toegang via de voorzijde. Eenmaal binnen treffen we een zeer complete badkamer voorzien van een ligbad, semi-separaat toilet, enkele wastafel en douche. Tevens is hier extra bergruimte (makkelijk een slaapkamer van te maken) alsmede bereik je vanuit deze kamer de tuin. Middels een vaste trap is de begane grond te bereiken.

Eerste etage: entree, hal/overloop, sfeervolle woon-/ eetkamer met halfopen keuken. Vanuit het woonvertrek is er door de met roede verdeelde ramen een prachtig zicht op veel groen.

Tweede etage: via een vaste trap is de verdieping te bereiken. Vanuit de overloop is er toegang tot 3 slaapkamers en een toilet op de overloop. 2 slaapkamers zijn voorzien van dakkapellen waardoor er veel licht en ruimte is ontstaan. Vanuit de achterslaapkamer is er een weids uitzicht over weilanden en het markermeer.

Bijzonderheden:
• Eigen grond
• Karakteristieke Marker huis met onderhuis en ruime tuin op het zuidoosten
• Gelegen in het oude centrum van Marken
• Oplevering in overleg (kan eventueel spoedig)

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed