Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Niesenoortsburgwal 36, 1141 VN Monnickendam

€400,000
€2,702.70/m2
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 148 m²
Liveable area 92 m²

Note

General

Aan de rand van het oude centrum van Monnickendam staat dit "fijngebouwde" vrijstaande woonhuis. Naast een aangenaam vrij en groen uitzicht op de oude Vesting en één van de oude grachten van Monnickendam, biedt deze woning een authentieke uitstraling tezamen met alle hedendaagse wooncomfort. Deze woning is, naar het ontwerp van W3 Architecten uit Broek in Waterland, in 2004 gebouwd. Wat ons direct... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Year of construction 2004
    Status Sold subject to conditions
  • Location

Features

Offer
Reference number 24461/3929087
Asking price €400,000
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Last updated 12 June 2018
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Year of construction 2004
Rooftype Front gable
Isolations Full
Surfaces and content
Plot size 148 m²
Effective area 92 m²
Content 350 m³
Garden area 70 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location At waterside
City centre
Residential area
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation East
Has a backyard entrance Yes
Boiler
Type of boiler Remeha
Heating source Gas
Year of manufacture 2004
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has a bath Yes
Garden available Yes

Definition

Aan de rand van het oude centrum van Monnickendam staat dit "fijngebouwde" vrijstaande woonhuis. Naast een aangenaam vrij en groen uitzicht op de oude Vesting en één van de oude grachten van Monnickendam, biedt deze woning een authentieke uitstraling tezamen met alle hedendaagse wooncomfort. Deze woning is, naar het ontwerp van W3 Architecten uit Broek in Waterland, in 2004 gebouwd. Wat ons direct opviel bij de eerste kennismaking waren de passende details en het gebruik van duurzame en hoogwaardige materialen. Denk bijvoorbeeld aan de, in het metselwerk verzonken zinken hemelwaterafvoeren, het sierlijke metselwerk in de voorgevel met de bijpassende muurankers en de smaakvolle roedeverdelingen in de hardhouten kozijnen. Van binnen is het een aangenaam en comfortabel huis, waarbij dicht bij de doordachte identiteit van de woning is gebleven.

Indeling:

Begane grond:
Zij-entree, ruime hal met toilet, praktische trapkast, meterkast en trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal bereiken we de ruime doorgang tussen de woonkamer en de woonkeuken. Deze ruimte leent zich uitstekend om hier een handzame werkplek te creëren. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de woonkamer, voorzien van een eiken vloer met brede vloerdelen en de open haard met schouw. Aan de achterzijde betreedt u de uitgebouwde woonkeuken met L-vormige keukenopstelling (2004) en voorzien van diverse apparatuur, waaronder het Boretti gasfornuis v.v. grillplaat en brede oven. Middels openslaande deuren is de tuin (ca 8x7mtr) op het oosten te bereiken. De tuin is achterom bereikbaar en voorzien van een houten berging.

1e Verdieping:
Overloop met toegang tot twee slaapkamers en de badkamer v.v. vloerverwarming, douche, ligbad, wastafel, toilet en separate wasruimte. De badkamer is recent (ca 2014) en modern verbouwd.

2e Verdieping/ vliering:
Met behulp van een te plaatsen steektrap is de vliering/bergzolder te bereiken, alwaar zich ook de CV-ketel en WTW installatie bevinden.

Bijzonderheden:
- Eigen grond, geen erfpacht!
- Bouwjaar 2004
- Ca. 92 m2 woonoppervlak
- Aan de rand van het oude centrum aan sfeervolle gracht
- op loopafstand van supermarkt en diverse winkels
- diverse scholen in de directe omgeving
- Ruime woonkeuken
- Vloerverwarming in keuken, hal en badkamer
- Oplevering in overleg

Wij nodigen je van harte uit deze woning te komen bezichtigen.

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Floor plans

Extra

Recently viewed