Sold: Kerkbuurt 99, 1511 BC Oostzaan - ERA Van De Steege
Sold

Sold: Kerkbuurt 99, 1511 BC Oostzaan

€350,000
€1,394.42/m2
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 251 m²
Liveable area 72 m²

Note

General

Ben je op zoek naar een zeer royaal gerenoveerde twee-onder-een-kapwoning met een grote schuur voor verschillende doeleinden op een van de mooiste stukjes van Oostzaan? Dan is dit je kans! Deze woning is prachtig gelegen aan open vaarwater en zit vrijwel direct aan het recreatiegebied 't Twiske!

Met het natuur- en recreatiegebied 't Twiske op loopafstand en met directe aansluiting op diverse be... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, semi-detached house
    Year of construction 1960
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24461/4054604
Asking price €350,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 06 July 2018
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1960
Rooftype Front gable
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 251 m²
Effective area 72 m²
Content 232 m³
Garden area 218 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location At waterside
On waterway
Forested area
Country side
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation West
Has a backyard entrance Yes
Condition Well maintained
Boiler
Type of boiler Nefit
Heating source Gas
Year of manufacture 2005
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Parking Parking lot
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a parking place Yes
Has sliding doors Yes

Definition

Ben je op zoek naar een zeer royaal gerenoveerde twee-onder-een-kapwoning met een grote schuur voor verschillende doeleinden op een van de mooiste stukjes van Oostzaan? Dan is dit je kans! Deze woning is prachtig gelegen aan open vaarwater en zit vrijwel direct aan het recreatiegebied 't Twiske!

Met het natuur- en recreatiegebied 't Twiske op loopafstand en met directe aansluiting op diverse belangrijke uitvalswegen, woon je rustig en toch met het bruisende stadsleven binnen handbereik. Vanaf de woonlocatie in Oostzaan zijn gezellige horeca gelegenheden en diverse winkels zoals Albert Heijn, Dirk van den Broek en Hema heel dichtbij. Het is heerlijk wonen in een groene en kindvriendelijke omgeving met een basisschool die makkelijk te bereiken is. Je hebt de mogelijkheid om twee auto's kwijt te kunnen op je eigen oprit en tevens je bootje aan te meren aan open vaarwater!

Indeling:

Begane grond:
Op je eigen erf kun je, je eigen twee auto's parkeren waar je via de zijkant terecht komt bij het entree. Bij binnenkomst kom je via de hal in de woonkamer. In de hal is tevens de nieuw betegelde toilet en de trap naar de eerste verdieping aanwezig. De woonkamer heeft door de grote raampartijen zeer veel lichtinval en is voorzien van een fraaie houten vloer en een karakteristieke houthaard. Vanuit de woonkamer loop je door naar de achterzijde, waar de keuken kan worden geplaatst. Alle aansluitingen voor de keuken zijn aanwezig. Tevens is de andere hoek een ideale plek voor de eettafel.

Tuin:
Vanuit deze ruimte kom je via de schuifpui de tuin in welke gelegen is op het zonnige zuidwesten! De zeer ruime tuin is fraai aangelegd met nieuw hekwerk en een nieuwe houten schuur. De schuur is maar liefst ca. 21 m2 en is voorzien van elektra. De schuur is voorzien van twee grote ramen en kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Een ideale ruimte voor een aannemer, pedicure, kapper, etc. welke in deze ruimte goed uit de voeten kan! Aan de zijkant dient zicht de mogelijkheid om je bootje aan te leggen. Tevens heeft er in het verleden een boothuis gestaan en is het eventueel mogelijk om deze terug te plaatsen. Het betreft open vaarwater dat de mogelijkheid geeft om heerlijk te varen in- en rondom 't Twiske en is zelfs Amsterdam-Centrum te bereiken!

Eerste verdieping:
Deze verdieping is voorzien van drie slaapkamers en een badkamer. De eerste slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en is zeer ruim bemeten. Daarnaast zowel aan de voor- als achterzijde nog twee slaapkamers. De nieuw aangelegde luxe badkamer is voorzien van een douche en wastafel.

Vliering
Deze verdieping is bereikbaar via een vlizotrap op de overloop en is ideaal voor al uw bergruimte. Tevens is hier de NEFIT CV-installatie gevestigd uit 2005

Alle wanden zijn opnieuw gestuukt en geschilderd en alle elektra in het het hele huis is vernieuwd! Daarnaast is het grootste gedeelte van de tuin opnieuw bestraat en zijn de heipalen met fundering voor een eventuele uitbouw ook al aanwezig in de achtertuin. Al met al een woning perfect voor een (groot) gezin, gelegen op EIGEN GROND!

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 72 m2
- Gelegen op eigen grond!
- Tuin op het zeer zonnige zuidwesten!
- Vrijstaande nieuw aangelegd houten schuur van ca. 21 m2!
- Aan de rand van recreatiegebied 't Twiske!
- Kindvriendelijke woonwijk met alle voorzieningen op loop/fietsafstand
- CV-installatie Nefit 2005
- Ruime vliering met veel bergruimte
- Oplevering in overleg (kan direct)

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed