Sold

Sold: Burgemeester D. Kooimanweg 557, 1444 BP Purmerend

€175,000
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 60 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Aan de Beemsterringvaart prijken een 5 tal bekende appartementencomplexen met in het midden "De Schermer". Op de 5e verdieping van dit verzorgde complex, welke uiteraard met lift te bereiken is, bevindt zich deze nette 2 kamerwoning met uitzicht over de groene wijk Overwhere. Het complex is makkelijk te bereiken vanaf de A7 (via de N244 of het centrum van Purmerend). Langs de vaart met de Beemster... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Year of construction 1977
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24461/4444817
Asking price €175,000
Service costs €126
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 29 March 2019
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 5th floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1977
Rooftype Flat
Isolations Party insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 60 m²
Content 185 m³
Surface area external, linked storage rooms 9 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 2 of which (1 bedroom)
Outdoors
Location Open position
Residential area
Unobstructed view
Features
Water heating Central heating system
Has a bath Yes
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes
Has a storage room Yes

Definition

Aan de Beemsterringvaart prijken een 5 tal bekende appartementencomplexen met in het midden "De Schermer". Op de 5e verdieping van dit verzorgde complex, welke uiteraard met lift te bereiken is, bevindt zich deze nette 2 kamerwoning met uitzicht over de groene wijk Overwhere. Het complex is makkelijk te bereiken vanaf de A7 (via de N244 of het centrum van Purmerend). Langs de vaart met de Beemster aan je zijde, fiets je met enkele minuten het oude stadscentrum van Purmerend in. In de wijk zelf is ook een ruim assortiment aan winkels, supermarkten en ook het winkelcentrum Wormerplein is nabij. Het appartement zelf meet een oppervlakte van ca. 60 m2 (excl. balkon) en heeft een zeer open en praktische indeling.

Indeling:

Via de centrale hal en goed beveiligde algemene ruimtes (waar zich o.a. de brievenbussen bevinden) bereiken we de liften. Er zijn twee liften. Een voor de even en een voor de oneven etages, waardoor het wachten op een lift wordt beperkt. Met de lift bereiken we de 5e etage. Eenmaal in het appartement lopen we via het entree de lichte woonkamer binnen. De entree biedt ook toegang tot de inpandige berging, de badkamer en het toilet. De badkamer is voorzien van ligbad, wastafel met meubel en een wasmachine aansluiting. Vanuit de woonkamer is de half open keuken te bereiken met L-vormige opstelling, veel kastruimte en o.a. een gaskookplaat en afzuigkap. Overige apparatuur is niet ingebouwd. Tot slot bevindt zich aan de balkonzijde een ruime slaapkamer met ingebouwde kasten. Het balkon is bijna net zo breed als het appartement met mooi uitzicht over de groene wijk.

Complex:
Het complex is en wordt goed onderhouden door de actieve VvE. Naast het complex bevindt zich een groot parkeerterrein met voldoende parkeergelegenheid. Er zijn twee liften, een gezamenlijke fietsenstalling en er is camerabeveiliging. Ook is er nog een eigen berging met elektra.

Locatie:
De ligging is centraal en goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer (bushalte voor het complex). In de directe omgeving zijn veel winkels, sportaccommodaties en een fijn wandelgebied. Het centrum van Purmerend, waar je heerlijk kunt eten, fijn kunt winkelen en verschillende culturele uitstapjes te maken zijn, is dichtbij.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- Ca. 60 m2 woonoppervlak (excl. balkon)
- Actieve VvE
- Verzorgd complex met lift
- Centrale ligging
- Servicekosten € 126,- per maand
- Oplevering in overleg, kan spoedig

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Virtual tour

Recently viewed