Sold

Sold: Frescobaldistraat 118, 1447 NM Purmerend

€269,000
€1,781.46/m2
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 151 m²
Liveable area 96 m²

Note

General

Wonen aan de Frescobaldistraat 118 doe je in een ruim en sfeervol huis met riante tuin. De woning is in 2014 flink verbouwd en o.a. voorzien van twee dakkapellen, een nieuwe schuifpui, nieuwe deuren met houten kozijnen, schuifbare knieschotten in de slaapkamers en horren en rolluiken. In 2016 is de complete achtertuin aangepakt en in 2017 is er een prachtige inbouwkast gemaakt in de slaapkamer op... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Year of construction 1990
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24461/3787962
Asking price €269,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 22 November 2017
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1990
Rooftype Side gable
Isolations Full
Surfaces and content
Plot size 151 m²
Effective area 96 m²
Content 320 m³
Garden area 90 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North east
Has a backyard entrance Yes
Condition Well maintained
Features
Water heating Centrally supplied
Heating District heating
Has a bath Yes
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has ventilation Yes

Definition

Wonen aan de Frescobaldistraat 118 doe je in een ruim en sfeervol huis met riante tuin. De woning is in 2014 flink verbouwd en o.a. voorzien van twee dakkapellen, een nieuwe schuifpui, nieuwe deuren met houten kozijnen, schuifbare knieschotten in de slaapkamers en horren en rolluiken. In 2016 is de complete achtertuin aangepakt en in 2017 is er een prachtige inbouwkast gemaakt in de slaapkamer op de 2e verdieping. Ook is er zorgvuldig onderhoud gepleegd, waaronder het schilderwerk in 2017.

De woning heeft een diepe zonnige tuin (van maar liefst 12,5 meter), die goed bereikbaar is dankzij de enorme schuifpui in de woonkamer. Op de begane grond ligt een smaakvolle houten vloer en de muren en wanden zijn keurig strak afgewerkt. Aan de voorzijde bevindt zich de keuken met zicht op het speelveldje. Op de verdieping beschik je over drie slaapkamers en een badkamer met ligbad. Dankzij de dakkapel is op deze verdieping extra ruimte gecreëerd. De 4e slaapkamer en wasruimte bevindt zich op de 2e verdieping. Een prachtige kamer met fraai timmerwerk en een grote dakkapel.

De ligging is kindvriendelijk en vrij. In de wijk tref je kinderen in alle leeftijdscategorieën. Vriendjes maken, samen spelen en onbezorgd opgroeien. De Purmer-Zuid is daarvoor de juiste wijk. De huizen zijn inmiddels volwassen en de wijk is groen en ruimtelijk. In de wijk heb je keuze uit verschillende basisscholen, dagopvang, een leuk winkelcentrum, "park" De Driegang, ben je goed bereikbaar (ook met openbaar vervoer) en vind je overal speelveldjes met speeltoestellen. Bij de Frescobaldistraat 118 zelfs recht voor de deur. De ligging is hierdoor vooral ook heel vrij!

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal met toilet, meterkast en stadsverwarmingsunit, tuingerichte woonkamer met schuifpui en prachtige houten vloer, keuken met L-vormige opstelling en diverse apparatuur.

1e Verdieping:
Overloop met toegang tot drie slaapkamers (met dakkapel aan de achterzijde) en de badkamer v.v. ligbad, wastafel met meubel en toilet.

2e Verdieping:
Voorzolder met wasmachineopstelling en een ruime zolderkamer met grote dakkapel en prachtige op maat gemaakte kastruimte en knieschotten.

Tuin:
De tuin is gelegen op het noordoosten. Omdat de tuin ongeveer 12,5 meter diep is, geniet je vrijwel de hele dag van de zon. De tuin is netjes bestraat, voorzien van een berging en achterom bereikbaar.

Bijzonderheden:
- Goed onderhouden gezinswoning met dakkapel
- Ca. 151 m2 grond
- Tuin van ca. 12,5 meter diep op het oosten
- Woonoppervlakte ca. 96 m2 (NEN)
- Kindvriendelijke ligging en veel voorzieningen in de buurt
- Erfpacht grond, eeuwigdurend afgekocht en in eigendom te verkrijgen
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed