Sold

Sold: Retiropark 7, 1448 GG Purmerend

€450,000
€1,660.52/m2
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 271 m²
Liveable area 137 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

De Weidevenne is de afgelopen jaren als stadsdeel enorm gegroeid en heeft meer aansluiting gekregen op de bestaande wijken en het oude centrum. Het Retiropark ligt in een nog jong stukje Weidevenne en is bij vele erg geliefd. Kindvriendelijk wonen en toch bijzonder centraal. Met een enkele stuurbeweging ben je bij de uitvalswegen (A7 en Jaagweg) en met hetzelfde gemak fiets of loop je naar het sta... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, semi-detached house
    Year of construction 2007
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24461/4288011
Asking price €450,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 19 August 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Year of construction 2007
Rooftype Side gable
Isolations Full
Surfaces and content
Plot size 271 m²
Effective area 137 m²
Content 539 m³
Garden area 180 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation East
Has a backyard entrance Yes
Condition Well maintained
Features
Water heating Centrally supplied
Bathroom facilities Bath
Double sink
Shower
Toilet
Washbasin furniture
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes

Definition

De Weidevenne is de afgelopen jaren als stadsdeel enorm gegroeid en heeft meer aansluiting gekregen op de bestaande wijken en het oude centrum. Het Retiropark ligt in een nog jong stukje Weidevenne en is bij vele erg geliefd. Kindvriendelijk wonen en toch bijzonder centraal. Met een enkele stuurbeweging ben je bij de uitvalswegen (A7 en Jaagweg) en met hetzelfde gemak fiets of loop je naar het stadje. En voor de deur? Daar spelen kinderen veilig, met andere buurkinderen en vinden ze diverse pleintjes en speeltoestellen. Een heerlijke plek met een huis om van te dromen. Een groot huis (met mogelijkheden om uit te breiden), je auto voor de deur (of in je garage) en een tuin zo groot, dat je kunt kiezen waar je wil zitten.

Indeling:

Begane grond:
Zij-entree (met een gunstige gesitueerde voordeur), ruime hal met garderobe, toegang tot het toilet met fonteintje en trapopgang. De woonkamer is georiënteerd op de tuin en de keuken bevindt zich aan de voorzijde. De keuken is v.v. een rechte opstelling met diverse apparatuur en biedt genoeg ruimte voor een goede eethoek. De tuin is bereikbaar met openslaande deuren en voorzien van diverse terrassen, een handige buitenberging voor de fietsen en ligt op het oosten (van 's morgens tot 's avonds zon). De garage is zowel vanaf de voorzijde als vanuit de tuin te bereiken. Een garage is handig, maar het is mogelijk om de garage bij de woonruimte te betrekken.

1e Verdieping:
Overloop met toegang tot twee slaapkamers en de badkamer. De kamer aan de achterzijde is groot en biedt ruimte voor een inloopkast. De slaapkamer aan de voorzijde is ook ruim van afmeting en kan als daar behoefte is gesplitst worden in 2 kleinere slaapkamers. De moderne badkamer is van alle gemakken voorzien. Zo zijn hier een ligbad, een hangend toilet, een dubbele wastafel en een inloopdouche.

2e verdieping:
Via de vaste trap bereik je de tweede verdieping en ook hier is weer veel ruimte. Er is een grote slaapkamer met dakkapel die zorgt voor lekker veel licht en er is een handige bergruimte met plek voor de wasmachine en de droger. Ook hier is een extra slaapkamer te realiseren.

Locatie:
Voor de dagelijkse benodigdheden hoef je niet ver. In de buurt zijn verschillende basisscholen, winkelcentrum het van Damplein en station Weidevenne. En wil je lekker even uit eten of shoppen in het centrum van Purmerend? Dan pak je gewoon de fiets en rijd je in 5 minuten via de Melkwegbrug naar het stadje. Is dit niet genoeg dan pak je binnen 25 minuten de bus/ metro naar centrum Amsterdam.

Bijzonderheden:
- Ruime twee-onder-een-kap woning met garage
- Parkeren op eigen erf
- Eigen grond
- ca. 137 m2 woonoppervlak (zonder garage)
- Keurig afgewerkt en erg compleet
- Zonnige tuin met enorme oppervlakte
- Oplevering voorjaar 2020 (indicatief, eerder indien mogelijk)

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Virtual tour

Recently viewed