Sold

Sold: Tuinstee 102, 1446 HK Purmerend

€265,000
€1,743.42/m2
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 152 m²
Liveable area 118 m²

Note

General

Aan de rand van de jonge woonwijk Purmer-Noord staat deze uitstekend onderhouden en smaakvol afgewerkte eengezinswoning. In tegenstelling tot de meeste huizen van dit type, heeft deze woning een 2e verdieping. Mede door deze extra verdieping en uitgebouwde woonkamer is de woonoppervlakte hierdoor ca. 118 m2. Naast de hoeveelheid ruimte zal de stijl je vast ook aanspreken. De woning is modern en v... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Year of construction 1996
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24461/3923981
Asking price €265,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 16 March 2018
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1996
Rooftype Flat
Isolations Full
Surfaces and content
Plot size 152 m²
Effective area 118 m²
Content 385 m³
Garden area 95 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South east
Has a backyard entrance Yes
Condition Well maintained
Features
Water heating Centrally supplied
Heating District heating
Has a bath Yes
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has ventilation Yes

Definition

Aan de rand van de jonge woonwijk Purmer-Noord staat deze uitstekend onderhouden en smaakvol afgewerkte eengezinswoning. In tegenstelling tot de meeste huizen van dit type, heeft deze woning een 2e verdieping. Mede door deze extra verdieping en uitgebouwde woonkamer is de woonoppervlakte hierdoor ca. 118 m2. Naast de hoeveelheid ruimte zal de stijl je vast ook aanspreken. De woning is modern en vrij neutraal afgewerkt. Nette wanden, lichte keuken, sfeervolle vloeren en van binnen en buiten strak in de verf. De locatie is bovendien ook super. Je rijdt zo de wijk uit naar de uitvalswegen, bent met een paar minuten lopen of fietsen bij winkelcentrum Gildeplein en basisscholen en stapt voor de deur op de bus naar o.a. Amsterdam. En natuurlijk kun je heerlijk wandelen en sporten met het park, het bos en de Purmer om de hoek.

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal, toilet met fonteintje en toegang tot de woonkamer. De woonkamer is erg groot dankzij de uitbouw en gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming. Aan de voorzijde bevindt zich de keuken v.v. een moderne rechte opstelling met apparatuur. Zowel de voor- als achtertuin is fraai aangelegd en beide zijn ruim. De achtertuin biedt veel privacy door de groenstrook tussen de woningen en is o.a. achterom bereikbaar. De berging is vergroot en biedt ruimte voor veel spullen en zelfs een motor. De tuin is gelegen op het (zuid-)oosten, maar gelukkig is er ook een elektrisch zonnescherm.

1e Verdieping:
Overloop met toegang tot 2 slaapkamers (voorheen 3) en de badkamer. Twee slaapkamers zijn samengevoegd, waardoor er een bijzonder ruime slaapkamer is ontstaan met een riante walk-in closet. De badkamer is ook ruim en o.a. voorzien van een ligbad, douche, wastafel en toilet.

2e Verdieping:
Voorzolder met wasmachine- en drogeraansluiting en slimme bergruimte. Op deze verdieping treffen we ook nog een ruime slaapkamer.

Bijzonderheden:
- De woning is volledig geïsoleerd
- Woonoppervlakte ca. 118 m2
- Ca. 152 m2 EIGEN GROND
- Het buitenschilderwerk is van 2016
- De voortuin is in 2015 gedaan en de achtertuin in 2016
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Floor plans

Recently viewed