For sale: Dorpsstraat 45, 1454 AM Watergang

€1,085,000
€919.49/m2
Type of residence House, villa, detached house
Plot size 1,180 m²
Liveable area 205 m²

Note

General

Deze villa, gelegen op een heus eiland, grenst aan het prachtige Waterlands natuurlandschap “Varkensland”. En dat is best bijzonder met Amsterdam als directe buur! Het door water omgeven perceel van totaal ca. 1180 m2 is te bereiken middels een eigen toegangsbrug. Aan de voorzijde is er een prachtige aanlegsteiger gerealiseerd, want er is een directe verbinding met het Noord-Hollands Kanaal (De A... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, villa, detached house
    Year of construction 1978
    Status Available
  • Location

Features

Offer
Reference number 24461/2400929
Asking price €1,085,000
Acceptance By consultation
Last updated 22 November 2017
Construction
Type of residence House, villa, detached house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1978
Rooftype Front gable
Isolations Full
Surfaces and content
Plot size 1,180 m²
Effective area 205 m²
Content 700 m³
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 6 of which (4 bedrooms)
Outdoors
Location At waterside
Unobstructed view
Open position
Boiler
Type of boiler Nefit EcomlineHR
Heating source Gas
Year of manufacture 2009
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Fireplace
Parking Detached wood
Has an alarm Yes
Has cable TV Yes
Has a fireplace Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a parking place Yes
Has ventilation Yes

Definition

Deze villa, gelegen op een heus eiland, grenst aan het prachtige Waterlands natuurlandschap “Varkensland”. En dat is best bijzonder met Amsterdam als directe buur! Het door water omgeven perceel van totaal ca. 1180 m2 is te bereiken middels een eigen toegangsbrug. Aan de voorzijde is er een prachtige aanlegsteiger gerealiseerd, want er is een directe verbinding met het Noord-Hollands Kanaal (De Amsterdamse grachten zijn bereikbaar!). Rondom is het perceel voorzien van een deels hardhouten en deels betonnen beschoeiing. De tuin is in 2013 nog volledig en onder architectuur vernieuwd. Naast de prachtige villa is er een fraaie houten garage, een houten berging en een carport voor ca. 3 auto’s. De villa (ca. 700 m3) is uitstekend gesitueerd op het kavel en recent gerenoveerd met een hoogwaardige kwaliteit van afwerking. Zo wil toch iedereen wonen…….!

Indeling:

Begane grond: entree, volledig geïsoleerde betonnen vloer met plavuizen en vloerverwarming, luxe zwevend toilet met fonteintje, zeer royale woonkamer met sfeervolle gashaard, zeer ruime garderobe (ruim genoeg voor een werk-/ studeerruimte) en een bijkeuken alwaar de wasmachine en droger. D.m.v. twee schuifpuien is de rondom gelegen tuin te bereiken. Ruime tweede woonkamer/ woonkeuken met open haard en een mogelijkheid om de ruimte af te sluiten d.m.v. een schuifdeur. Aansluitend de zeer luxe klassieke U-vormige keukenopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur. Voorts is er nog een ruim tweede luxe zwevend toilet met fonteintje. De woning is rondom voorzien van veel en smaakvol vormgegeven raampartijen.

1e Verdieping: overloop met toegang tot 4 ruime slaapkamers (voorheen 5) waarvan enkele voorzien van een dakkapel en kastenwand en de zeer luxe en ruime badkamer v.v. whirlpool duo ligbad, separate douche, dubbele wastafel met meubel, zwevend toilet en urinoir. De badkamer is o.a. diverse spotjes, mechanische ventilatie en een sfeervol dakvenster!

Bijzonderheden:
-Ca. 1180 m2 EIGEN GROND (totaal 2 percelen)!
-Totale woonoppervlakte ca. 205 m2!
-VRIJ UITZICHT over natuurlandschap!
-5 autominuten van Amsterdam Centrum!
-Directe busverbinding met Amsterdam CS!
-Originele bouwjaar 1978 doch recent volledig gerenoveerd!
-Directe verbinding met open vaarwater!
-Brand en inbraakalarm!
-Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed