Sold

Sold: Fluitekruidweg 177, 1508 AD Zaandam

€150,000
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Liveable area 70 m²

Note

General

Dit keurige vier-kamer-appartement is zo te betrekken! Het appartement ligt in het goed onderhouden appartementencomplex 'De Wijde Blik' in Kogerveld.

Kogerveld is een ruim opgezette, groene woonwijk. Op loopafstand treft u winkels, basisonderwijs, trein- (ca. 15 minuten reizen naar Amsterdam) en busverbindingen en recreatiegebied Jagersveld. Ook is de A8 nabij gelegen waarmee je met de auto zo... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
    Year of construction 1965
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24801/3703194
Asking price €150,000
Service costs €200
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 02 November 2017
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1965
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 70 m²
Content 212 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location Near park
On a quiet street
Residential area
Unobstructed view
Features
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes

Definition

Dit keurige vier-kamer-appartement is zo te betrekken! Het appartement ligt in het goed onderhouden appartementencomplex 'De Wijde Blik' in Kogerveld.

Kogerveld is een ruim opgezette, groene woonwijk. Op loopafstand treft u winkels, basisonderwijs, trein- (ca. 15 minuten reizen naar Amsterdam) en busverbindingen en recreatiegebied Jagersveld. Ook is de A8 nabij gelegen waarmee je met de auto zo richting Amsterdam rijdt.

Het appartement is netjes afgewerkt en voorzien van een mooie laminaatvloer. De moderne keuken is v.v. diverse inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasser. De sanitaire voorzieningen zijn ook prima verzorgd, waarbij het toilet apart is van de geheel betegelde badkamer (2008) met douchecabine en wastafel met meubel. Tevens is hier de aansluiting voor de wasmachine en droger te vinden.

Niet alleen het appartement, maar ook het complex is prima verzorgd. De gevels zijn gereinigd, geïmpregneerd en opnieuw gevoegd en het schilderwerk aan de buitenzijde is in zijn geheel gedaan. Recent is de liftinstallatie vervangen en de galerijen opgeknapt.

Indeling appartement:
Vanuit de hal zijn alle ruimten te betreden; keurige besloten keuken voorzien van een rechte unit met inbouwapparatuur, slaapkamer 1, geheel betegelde badkamer (2008) met douchecabine en wastafel met meubel, separate toiletruimte, meterkast met nieuwe groepenkast, ruime 2e slaapkamer, keurige zonnige woonkamer en de ruime ouderslaapkamer met toegang tot het balkon op het Zuiden. Het appartement is voorzien van nieuwe binnendeuren en een moderne vloerafwerking.

Bijzonderheden:
- gehele appartement is voorzien van gestuukte wanden
- woonoppervlakte ca. 70 m2
- berging in de onderbouw v.v. elektra
- servicekosten € 200,- per maand inclusief water en voorschot stookkosten ad. ca. € 66,-
- oplevering in overleg.

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Recently viewed