Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Leverkruidweg 5, 1508 WB Zaandam

€185,000
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Liveable area 67 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

Aan de rand van de gewilde, door groen en water omgeven woonwijk 'Kogerveld' te Zaandam bieden wij dit leuke 3-kamer appartement met 2 balkons aan!

De woning is gelegen op loopafstand van recreatiegebied De Jagersplas met diverse strandjes, fiets- en wandelpaden, sport- en spelmogelijkheden en goed vis- en vaarwater wat in open verbinding staat met De Gouw en het Oostzijderveld. Voor de dagelij... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
    Year of construction 1962
    Status Sold subject to conditions
  • Location

Features

Offer
Reference number 24801/4657727
Asking price €185,000
Service costs €164
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Last updated 26 July 2019
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1962
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 67 m²
Content 215 m³
Surface area external, linked storage rooms 8 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location Open position
Residential area
Unobstructed view
Features
Water heating Central heating system
Has cable TV Yes
Has a storage room Yes

Definition

Aan de rand van de gewilde, door groen en water omgeven woonwijk 'Kogerveld' te Zaandam bieden wij dit leuke 3-kamer appartement met 2 balkons aan!

De woning is gelegen op loopafstand van recreatiegebied De Jagersplas met diverse strandjes, fiets- en wandelpaden, sport- en spelmogelijkheden en goed vis- en vaarwater wat in open verbinding staat met De Gouw en het Oostzijderveld. Voor de dagelijkse boodschappen kan je terecht op het vernieuwde Zilverschoonplein. Verder vind je in de wijk kinderopvang en scholen. Het NS station Kogerveld, de bushalte en de uitvalswegen richting A8/A10 zijn op korte afstand te bereiken.

Indeling
Begane grond:
Centrale hal waar je de brievenbussen vind en toegang tot de lift of het trappenhuis. Ook bevinden zich de bergingen op de begane grond.

Eerste verdieping:
Bij binnenkomst tref je de hal welke toegang geeft tot verschillende vertrekken: de woonkamer, twee slaapkamers, de badkamer, het separate toilet en de keuken. De nette u-vormige keuken is van alle gemakken voorzien en hier bevindt zich ook de wasmachine aansluiting. Verder heeft de keuken een inbouw koel-/vriescombinatie, oven en magnetron en elektrische kookplaat met een moderne afzuigkap.

Tegenover de keuken is aan de voorzijde van de woning de eerste slaapkamer gesitueerd. Dit is een ruime slaapkamer en biedt genoeg ruimte voor een bed en een kledingkast. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de tweede slaapkamer welke tevens toegang geeft tot het balkon op het zuidwesten. Dan tot slot de ruime en lichte woonkamer waar je een fijne zithoek kan creëren, met plek voor een eethoek. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het tweede balkon welke gelegen is op het zuiden.

Doordat de woning maar liefst twee balkons heeft en een galerij aan de voorzijde, is er altijd een plekje op te zoeken in het zonnetje!

Bijzonderheden:
- Bouwjaar ca. 1962
- Box op de begane grond
- Woonoppervlakte ca. 67 m2
- Servicekosten € 164,67,-
- Centrale ligging
- Volle eigendom
- Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed