New for sale

For sale: Zilverschoonplein 27, 1508 CL Zaandam

€169,000
Type of residence Apartment, maisonette, apartment
Liveable area 65 m²
Acceptance By consultation
Status New for sale

Note

General

Op het Zilverschoonplein in de woonwijk 'Kogerveld' te Zaandam bieden wij deze leuke 4-kamer maisonnette met ruim balkon aan!

De woning is gelegen op loopafstand van recreatiegebied De Jagersplas met diverse strandjes, fiets- en wandelpaden, sport- en spelmogelijkheden en goed vis- en vaarwater wat in open verbinding staat met De Gouw en het Oostzijderveld. Voor de dagelijkse boodschappen kan j... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, maisonette, apartment
    Year of construction 1965
    Status Available
  • Location

Features

Offer
Reference number 24801/4735964
Asking price €169,000
Service costs €147
Status New for sale
Acceptance By consultation
Last updated 10 September 2019
Construction
Type of residence Apartment, maisonette, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1965
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 65 m²
Content 218 m³
Surface area external, linked storage rooms 6 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Features
Water heating Central heating system
Bathroom facilities Sink
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has a storage room Yes
Has sliding doors Yes

Definition

Op het Zilverschoonplein in de woonwijk 'Kogerveld' te Zaandam bieden wij deze leuke 4-kamer maisonnette met ruim balkon aan!

De woning is gelegen op loopafstand van recreatiegebied De Jagersplas met diverse strandjes, fiets- en wandelpaden, sport- en spelmogelijkheden en goed vis- en vaarwater wat in open verbinding staat met De Gouw en het Oostzijderveld. Voor de dagelijkse boodschappen kan je terecht op het vernieuwde Zilverschoonplein. Vanuit het appartement kijk je uit op het plein die geheel gerenoveerd is. Verder vind je in de wijk kinderopvang en scholen. Het NS station Kogerveld, de bushalte en de uitvalswegen richting A8/A10 zijn op korte afstand te bereiken.

Indeling
Begane grond:
Centrale hal met toegang tot het trappenhuis. Ook bevinden zich de bergingen op de begane grond.

Eerste verdieping:
Bij binnenkomst tref je de hal welke toegang geeft tot verschillende vertrekken: de woonkamer, de badkamer met zitbad, het separate toilet en de keuken. De keuken is half open en voorzien van voldoende opbergruimte. De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement. Door middel van de schuifpui wordt toegang verleent naar het balkon op het zuidwesten. Waar je op het vernieuwde plein uitkijkt.

Tweede verdieping:
Tegenover de keuken is aan de voorzijde van de woning is de trap naar de tweede verdieping. Op deze verdieping zijn 3 ruim opgezette slaapkamers te vinden. In één van de slaapkamers is de CV-ketel gesitueerd en toegang tot de wasruimte/tweede badkamer. Het is mogelijk om deze ruimte te vergroten om zo een ruimere badkamer te creëren. Dan kan de badkamer beneden verwijderd worden en zou de woonkamer of keuken vergroot kunnen worden.

Oftewel een woning met onwijs veel mogelijkheden in een leuke buurt. Nieuwsgierig geworden? Maak dan snel een afspraak met ons kantoor.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar ca. 1965
- Box op de begane grond
- Woonoppervlakte ca. 65 m2
- Servicekosten € 147,35,-
- Centrale ligging
- Volle eigendom
- Oplevering in overleg, kan snel

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed