Van de Steege Makelaarsgroep

For rent - Modemstraat 1BG, Amsterdam

Modemstraat 1BG per maand

1033 RW, Amsterdam 

€ 1.850,- per maand

€ 0,-

Description

Ruime, lichte kantoorruimte met uitzicht over ’t IJ!

De ruimte ligt op de begane grond van een verzamelgebouw in het populaire NDSM gebied in Amsterdam-Noord. Hier zijn bedrijven gevestigd als DENHAM, het hoofdkantoor van HEMA en vele andere (creatieve) bedrijven.
De ruimte betreft 1 open kantoorruimte en kan naar eigen inzicht worden ingedeeld. Bij de ruimte hoort 1 eigen parkeerplaats. Een extra parkeerplaats kan optioneel gehuurd worden voor € 1.500,- excl. BTW per jaar.

LAYOUT
Entree naar de centrale hal, waar zich een lift en trap naar de bovengelegen verdiepingen bevinden. In deze centrale hal bevindt zich ook de entreedeur naar de betreffende kantoorruimte.
De kantoorruimte is een langwerpige, ruim opgezette ruimte met veel lichtinval van de grote, te openen ramen. In het midden van de ruimte aan de rechterhand, bevindt zich een deur naar de ruimte met pantry en 2 toiletten met wastafels.

VARIOUS AMENITIES
– Te openen ramen
– Inbouwarmaturen
– Kabelgoten
- Mechanical ventilation
– Toiletten
– Pantry

DESTINATION
Bedrijven die vallen in categorie tot en met maximaal 3.1, van de Staat van Inrichtingen bestemmingsplan Cornelis Douwesterrein II.

LOCATION AND ACCESSIBILITY
Deze ruimte ligt in het NDSM gebied in Amsterdam-Noord, aan ’t IJ met uitzicht over de haven. In dit gebied zijn gevestigd het hoofdkantoor van HEMA, DENHAM en vele andere (creatieve) bedrijven.
Met de pont die op loopafstand ligt, bent u in 13 minuten op Amsterdam Centraal. De bushalte ligt op 5 minuten lopen en met de auto bent u in 5 minuten op de ring A10.

PARKING
Bij het gehuurde hoort 1 parkeerplaats. Een tweede parkeerplaats is optioneel bij te huren, voor € 1.500,- excl. BTW per jaar.

RENTAL TERM
5 + 5 Years

RENTAL SUM
€ 1.850,- excl. BTW per maand

SERVICE FEE
€ 240,- excl. BTW per maand t.b.v. G/W/E en diverse onderhoudswerkzaamheden.

DEPOSIT
3 Months total rental obligation.

ACCEPTANCE/DELIVERY
Per 1 januari 2023, eerder in overleg.

The non-binding information shown on this website has been carefully compiled by us on the basis of data from the landlord (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you and/or your real estate agent to contact us if you are interested in one of our commercial properties.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Characteristics

Buy or sell business premises Bedrijfs
Sell Your Business Property
Rent Out Your Business Property
Commercial real estate agency Buikslotermeerplein
Real Estate Advice

Bezichtiging aanvragen voor Modemstraat 1BG, Amsterdam

*By submitting this you agree to our privacy policy.