Niet zomaar een blog

NVM Open Huizen Dag 6 april 2024

De NVM Open Huizen Dag komt eraan! Zet 6 april in je agenda.

Op zaterdag 6 april 2024 is het weer zover: de NVM Open Huizen Dag. Dé kans om zonder afspraak te struinen door de mooiste te koop staande woningen in jouw regio. Ben je op zoek naar een nieuw huis? Of wil je gewoon eens inspiratie opdoen? De NVM Open Huizen Dag is voor iedereen een leuke en interessante dag.

Read more
Real estate agent Amsterdam New-West

Het belang van een goede makelaar

Ontdek de cruciale rol van een competente makelaar in de wereld van vastgoedtransacties. Van het interpreteren van buurtreputatie tot het benutten van toekomstige ontwikkelingen, dit blog onthult de essentiële factoren die de waarde van een woning beïnvloeden. Leer hoe Van de Steege met expertise en service je vastgoedreis kan begeleiden en je helpt bij het vinden van je droomwoning.

Read more
Trends in de vastgoedmarkt

Trends in de vastgoedmarkt

Ontdek te opkomende trends die de vastgoedmarkt vormgeven, van duurzaamheid tot digitalisering en demografische verschuivingen. Leer hoe deze trends de manier waarop we wonen en investeren veranderen.

Read more
Impact van locatie

Locatie: Hoe beïnvloedt het de waarde van een woning?

Van de nabijheid van voorzieningen tot de kwaliteit van de omgeving en toekomstige ontwikkelingen. In dit blog verkennen we alle belangrijke factoren die de vastgoedmarkt vormgeven. Leer hoe buurtreputatie en bereikbaarheid ook een rol spelen en hoe Van de Steege je kan helpen bij het vinden van een woning.

Read more

Nieuwe Hypotheeknormen 2024

Bij Van de Steege Makelaars streven we ernaar om je tijdig op de hoogte te brengen van belangrijke ontwikkelingen in de vastgoedwereld. Een cruciale verandering die eraan komt, is de koppeling van de maximale hypotheek aan het energielabel van een woning, zoals voorgesteld in het recente adviesrapport “Hypotheeknormen 2024” door het Nibud.

Read more
Aankoopmakelaar huizen

Heb ik een aankoopmakelaar nodig?

Je wil een huis kopen maar waar begin je? Wat zijn aandachtspunten en hoe pak je dit aan? Een huis kopen doe je waarschijnlijk niet elk jaar daarom is het verstandig om iemand in te schakelen die hier verstand van heeft. Een aankoopmakelaar begeleidt je hierbij.

Read more