Van de Steege Makelaarsgroep

Start je zoektocht naar een nieuwe woning via Cribb

Heb je plannen om te verhuizen en wil je eerst een woning aankopen voordat je jouw eigen woning verkoopt? Dan biedt Cribb dé oplossing. Cribb is een nieuw platform waarbij je samen met ons toegang tot woningaanbod krijgt dat je nergens anders kunt vinden.

Would you like to know what we can do for you?

Fill in your contact details and we will contact you as soon as possible.

*By submitting this you agree to our privacy policy.

De markt in beweging

De meeste woningzoekers zijn eerst op zoek naar een nieuwe woning voordat ze hun bestaande woning verkopen. Zodra iedereen dit doet, dan raakt de markt op slot. Iedereen wacht dan op elkaar. Om de markt weer meer in beweging te krijgen, werken wij met Cribb samen. Wij geven je via Cribb exclusief toegang tot de woningen van andere woningzoekers op Cribb. Dat woningaanbod is nergens anders te vinden, zelfs niet op Funda. Er is wel één belangrijke spelregel om al dat exclusieve aanbod te bekijken: Ook jij moet je eigen woning op Cribb presenteren. Dan is de cirkel rond!

De sleutel tot een succesvolle verhuizing

Onze makelaars begeleiden je volledig in je zoektocht en de aankoop van je nieuwe woning. Daarnaast helpen we je met een succesvolle verkoop van je bestaande woning. Zo kunnen wij zorg dragen dat beide processen, de aankoop en verkoop, goed op elkaar aansluiten. Zo kom je niet zonder woning te zitten. We vertellen je hier graag meer over.

Met ons Cribb-pakket word je volledig ontzorgd