Ben Durlacher

Real estate agency

Sinds mijn 18de zit ik al in het vastgoed en werd op mijn 23ste beëdigd als makelaar. Ik heb alle facetten van het vastgoed doorlopen en her en der stevige voetafdruk na gelaten zoals de gele M door het land.

Ik ben naast een dealmaker een goed luisteraar, een strateeg en een verbinder. Ik sta voor het belang van mijn klanten en weet de tegenpartij met aandacht en feiten te overtuigen. Ik zoek niet naar de makkelijkste weg, maar naar het beste resultaat.

De gouden tip van Ben

Verkopen doe je samen!

Dhr. erik van 't Hull
Dhr. erik van 't Hull
Morriganstraat 9
Read More
Wij hebben te maken gehad met Ben. Ben is een rustige man, met een realistische kijk op zaken. Vriendelijk, kundig en dingen niet mooier maken dan ze zijn. Ik kan iedereen Ben Durlacher aanraden.
Roeland Hokken
Roeland Hokken
Korenbloemweg 68
Read More
Ben Durlacher is zakelijk en communicatief. Hij kent de markt en weet hoe je hierin als verkoper het best kunt optreden. Kortom, een vakman met een hart voor jouw als verkoper of koper.
Mevr. Lida Walst
Mevr. Lida Walst
Jerseystraat 97
Read More
Ben Durlacher, ik raad deze makelaar aan, hij heeft gedegen kennis van zaken, is Professioneel, hulpvaardig en vriendelijk.
Mevr. Broekman
Mevr. Broekman
Read More
Ik was super tevreden met Ben. Hij heeft mij op alle fronten bijgestaan en kon hem altijd bellen als ik vragen had Echt super!
Previous
Next