Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Appartement L 21, Amsterdam

Appartement L 21

1043 NV, Amsterdam

€ 429.175,-

Description

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Description

Het stoere woongebouw Track 8 in MO*town bestaat uit 94 diverse appartementen, waaronder 22 fijne 3-kamerappartementen type L. Bouwnummer 021 is daar 1 van; een heerlijk appartement op de 2e verdieping, met een woonoppervlakte van zo’n 72 m2, 2 slaapkamers én een loggia op het westen. Hier geniet je na een lange werkdag met een verfrissend drankje nog even van de avondzon. Maar ook binnen is het goed toeven in dit appartement! Iets voor jou?

Alles gelijkvloers

In dit duurzame appartement met standaard vloerverwarming geniet je van het comfort van nieuwbouw én natuurlijk van gelijkvloers wonen. Via de open galerij met uitzicht op een van de binnenplaatsen, én de trap direct voor de deur, betreed je deze woning op de 2e verdieping. De hal, met veel ruimte voor de garderobe, biedt toegang tot een ruime slaapkamer, de badkamer, het toilet, de technische ruimte én een inpandige berging met aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Buitenruimte op het westen

Aan het einde van de hal stap je door de glasdeur binnen in de royale woonkamer met (aansluitingen voor de) open keuken. Deze ruimte is zo’n 10 meter lang en heeft raampartijen, met Franse balkons, én een loggia op het westen. Vanuit de woonkamer heb je tot slot toegang tot de 2e slaapkamer, die uitkijkt op het dakterras. Dit duurzame appartement wordt volledig gasloos en voorzien van onder andere een aansluiting op de gemeenschappelijke warmtepomp. Bovendien is het hekwerk van zowel de loggia als de Franse balkons voorzien van geïntegreerde zonnepanelen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist