Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Appartement L 27, Amsterdam

Appartement L 27

1043 NV, Amsterdam

€ 469.580,-

Description

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Description

Bouwnummer 827 is een ruimtelijk en praktisch ingedeeld 3-kamerappartement op de 2e verdieping van het stoere woongebouw MO*town Track 8. De woning heeft een woonoppervlakte van circa 79 m2, 2 slaapkamers én een balkon op het zuiden. Door de hoge raampartijen, met Frans balkon, aan deze kant geniet je zowel in de woonkamer als in de beide slaapkamers de hele dag van lekker veel daglicht. Lijkt dit jou iets?

Kom binnen!

Vanuit het trappenhuis waar je de trap of lift neemt, stap je in een gezamenlijke gang, die wordt gedeeld met bouwnummer 026. In de lange entreehal van het appartement heb je genoeg ruimte voor de jassen en schoenen. Aan het einde van de gang is een glasdeur naar de ruime woonkamer met. Deze ruimte is gericht op het zuiden en heeft aan deze kant ook een fijn zonnig balkon. Een heerlijk plekje om wakker te worden óf tot bij te komen na een lange werkdag. De woonkamer staat in halfopen verbinding met de (ruimte voor de) open woonkeuken. De wasmachine/droger kun je hier kwijt in de inpandige berging.

Alles gelijkvloers

In dit appartement geniet je van het comfort van nieuwbouw, zoals standaard vloerverwarming, én natuurlijk van gelijkvloers wonen. De hal van het appartement biedt toegang tot een grote technische ruimte, het toilet, de badkamer en tot slot de beide slaapkamers. Uiteraard is ook dit duurzame appartement volledig gasloos en onder andere voorzien van een gemeenschappelijke warmtepomp. Het hekwerk van de buitenruimtes is bovendien voorzien van geïntegreerde zonnepanelen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist