Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Appartement L 39, Amsterdam

Appartement L 39

1043 NV, Amsterdam

€ 448.291,-

Description

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Description

Het stoere woongebouw Track 8 bestaat uit 94 diverse appartementen, waaronder 22 fijne 3-kamerappartementen type L. Bouwnummer 039 is daar 1 van. Dit heerlijk appartement op de 3e verdieping heeft een woonoppervlakte van circa 74 m2, 2 slaapkamers én een balkon op het oosten, dat uitkijkt op een van de binnenplaatsen. Net als bij veel appartementen in MO*town is de indeling niet standaard, maar dés te leuker én vooral ook praktisch. Kom binnen!

Alles gelijkvloers

Vanuit het trappenhuis waar je met de trap of lift op de 3e verdieping komt, stap je in een gezamenlijke gang, die wordt gedeeld met bouwnummer 040. Stap via de voordeur binnen in de lange hal, met genoeg ruimte voor jassen en schoenen. De hal biedt toegang tot de technische ruimte, de 2 slaapkamers, het toilet en de badkamer. De deur naar de woonkamer tot slot is van glas, wat zorgt voor een prettig ruimtelijk gevoel.

Wat een ruimte

Het woongedeelte met (aansluitingen voor de) open keuken is ruim en heeft grote raampartijen met Frans balkon op het westen. Aan de andere kant heb je vanuit het keukengedeelte toegang tot een halfopen ruimte die zich leent voor bijvoorbeeld een eetkamer. Hier bieden de draai-/kiepdeuren toegang tot het balkon en vind je tevens een ruime inpandige berging waar je de wasmachine/droger kwijt kunt. Dit duurzame appartement is volledig gasloos en onder andere voorzien van vloerverwarming en gemeenschappelijke warmtepomp. Het hekwerk van de buitenruimtes is bovendien voorzien van geïntegreerde zonnepanelen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist