Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Appartement L 46, Amsterdam

Appartement L 46

1043 NV, Amsterdam

€ 451.407,-

Description

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Description

Het stoere woongebouw Track 8 in MO*town bestaat uit 94 diverse appartementen, waaronder de 22 fijne 3-kamerappartementen type L. Bouwnummer 046 is daar 1 van; een heerlijk appartement op de 4e verdieping, met een woonoppervlakte van circa 76 m2, 2 slaapkamers én een loggia op het zuiden. Hier geniet je na een lange werkdag met een verfrissend drankje nog even van de avondzon. Maar ook binnen is het goed toeven in dit appartement! Iets voor jou?

Alles gelijkvloers

In dit appartement geniet je van het comfort van nieuwbouw, zoals vloerverwarming, én natuurlijk van gelijkvloers wonen. De entree van het appartement bevindt zich aan de open galerij met uitzicht op de binnenplaats. Hier kom je binnen in de hal, met ruimte voor de garderobe. De hal biedt verder toegang tot de 2 slaapkamers (beide met raampartijen op het westen), de badkamer, het toilet én een inpandige berging waarin je de wasmachine en droger kwijt kunt.

Buitenruimte op het zuiden

Aan het einde van de hal stap je door de glasdeur binnen in de woonkamer met (aansluitingen voor de) open keuken. Deze fijne vierkante ruimte heeft een oppervlakte van ruim 30 m2 en lekker veel lichtinval, dankzij 2 zijramen op het westen én de raampartijen op het zuiden. Hier is ook een deur naar de knusse loggia, waarvan het hekwerk is voorzien van geïntegreerde zonnepanelen. Dit duurzame appartement wordt volledig gasloos en voorzien van onder andere een gemeenschappelijke warmtepomp.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist