Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Appartement L 59, Amsterdam

Appartement L 59

1043 NV, Amsterdam

€ 445.058,-

Description

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Description

Op zoek naar een ruim appartement te midden van álles; een OV-knooppunt op loopafstand en winkel-, horeca- en sportvoorzieningen naast de deur? Dan is wonen in MO*town iets voor jou. Wat dacht je van dit comfortabele 3-kamerappartement op de 5e verdieping van het stoere woongebouw Track 8? Bouwnummer 059 heeft een woonoppervlakte van zo’n 70 m2, 2 slaapkamers en een dakterras op het zuiden! Je woont hier in een heerlijk appartement, een sfeervol woongebouw én in de bruisende nieuwe stadswijk Sloterdijk. Kom even binnen!

Alles gelijkvloers

In dit appartement geniet je van de voordelen van nieuwbouw, zoals vloerverwarming, én natuurlijk van gelijkvloers wonen. Via de entree aan de open galerij, met uitzicht op de binnenplaats, kom je binnen in de lange hal. Hier vind je genoeg plek voor de garderobe. De hal biedt verder toegang tot het toilet en de badkamer, een berging waarin je de wasmachine en droger kwijt kunt én de 2 ruime slaapkamers, waarvan 1 met Frans balkon op het westen.

Dakterras op het zuiden

Aan het einde van de hal stap je door de glasdeur binnen in het woongedeelte met (aansluitingen voor de) open woonkeuken. Het zitgedeelte heeft grote raampartijen op het zuiden – met Franse balkons – én westen. In het keukengedeelte is een deur naar het balkon. Dit duurzame appartement is volledig gasloos en voorzien van onder andere een gemeenschappelijke warmtepomp. Bovendien is het hekwerk van alle (Franse) balkons op het westen voorzien van geïntegreerde zonnepanelen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist