Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Appartement L 62, Amsterdam

Appartement L 62

1043 NV, Amsterdam

€ 460.464,-

Description

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Description

Het stoere woongebouw Track 8 in MO*town bestaat uit 94 diverse appartementen, waaronder 22 fijne 3-kamerappartementen type L. Bouwnummer 062 is daar 1 van; een comfortabel appartement op de 5e verdieping, met een woonoppervlakte van circa 77 m2, 2 slaapkamers én een balkon op het westen. Hier geniet je na een lange werkdag met een verfrissend drankje nog even van de avondzon. Maar ook binnen is het goed toeven in dit appartement! Iets voor jou?

Alles gelijkvloers

In dit appartement geniet je van de voordelen van nieuwbouw, zoals vloerverwarming, én natuurlijk van gelijkvloers wonen. De voordeur bereik ja via een open galerij met uitzicht op een van de binnenplaatsen. Hier kom je binnen in de lange hal, met ruimte voor de jassen en schoenen. De hal biedt toegang tot een inpandige berging waarin je de wasmachine/droger kwijt kunt, een ruime slaapkamer met ramen aan 2 kanten, de badkamer, het toilet en een techniekruimte.

Balkon op het westen

Aan het einde van de hal stap je door de glasdeur binnen in de woonkamer met (aansluitingen voor de) open keuken, waar een kookeiland tot de mogelijkheden behoort. Deze ruimte heeft raampartijen én een balkon op het westen. Aan de woonkamer is een aparte halfopen ruimte, met hoge ramen op het westen, die zich perfect leent voor bijvoorbeeld de eetkamer. De 2e slaapkamer is bereikbaar vanuit de woonkamer en heeft een Frans balkon op het westen. Dit duurzame appartement wordt volledig gasloos en voorzien van onder andere een gemeenschappelijke warmtepomp.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist