Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Appartement L 72, Amsterdam

Appartement L 72

1043 NV, Amsterdam

€ 484.464,-

Description

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Description

Het stoere woongebouw Track 8 bestaat uit 94 diverse appartementen, waaronder 22 fijne 3-kamerappartementen type L. Bouwnummer 072 is daar 1 van. Dit comfortabele appartement op de 6e verdieping heeft een woonoppervlakte van circa 77 m2, 2 slaapkamers én een dakterras op het oosten. Bovendien woon je hier in een heerlijke omgeving; een sfeervol woongebouw met veel groen, midden in een bruisende stadswijk Sloterdijk, met een OV-knooppunt op loopafstand en veel voorzieningen om de hoek. Wat wil je nog meer?

Alles gelijkvloers

Vanuit het trappenhuis waar je met de trap of lift op de 6e verdieping komt, betreed je een gezamenlijke gang die wordt gedeeld met bouwnummer 073. Via de voordeur stap je binnen in de hal, die toegang biedt tot de badkamer, het toilet en 2 slaapkamers. Deze zijn beide voorzien van een Frans balkon, met glasbalustrade, op het noorden. Tot slot is er nog een ruime berging in de hal met aansluitingen voor de wasmachine/droger.

Heerlijk lichte woonkamer

Aan het einde van de hal zorgt de transparante glasdeur naar het woongedeelte voor een prettig ruimtelijk effect. Dat wordt extra versterkt door de hoeveelheid lichtinval dankzij de hoge raampartijen aan 2 kanten én de deur naar het dakterras. Hier geniet je ’s ochtends vroeg van de zonsopkomst. De woonkamer met (aansluitingen voor de) open keuken is niet alleen licht, maar ook lekker ruim. Tot slot is dit duurzame appartement volledig gasloos en voorzien van onder andere vloerverwarming en een gemeenschappelijke warmtepomp.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist