Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Appartement M 35, Amsterdam

Appartement M 35

1043 NV, Amsterdam

€ 413.479,-

Description

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Description

Wonen in de bruisende nieuwe stadswijk Sloterdijk, op 10 minuten van hartje Amsterdam. Lijkt dat jou iets en zoek je een comfortabel nieuwbouwappartement met 1 of 2 slaapkamers? Dan past een appartement M in MO*town Track 8 misschien perfect bij jou. Van dit type komen er 20 beschikbaar in het stoere woongebouw met eigenzinnige, terrasvormige architectuur. Deze appartementen, met een woonoppervlakte van circa 60-69 m2, hebben een eigen buitenruimte in de vorm van een balkon, loggia of dakterras. Hier woon je heerlijk.

Kom binnen!

Deze 2- en 3-kamerappartementen bevinden zich verspreid over alle woonlagen, met uitzondering van de 9e en 10e etage. Met een woonoppervlakte tot 69 m2 zijn het compacte woningen, die toch van alle gemakken zijn voorzien. Track 8 is een duurzaam gebouw, aangesloten op een gemeenschappelijke warmtepomp en op de stadsverwarming. De woningen worden dus gasloos opgeleverd en bovendien voorzien van vloerverwarming.

Ruimtelijk effect

De M-appartementen hebben een comfortabele indeling, met een heerlijk lichte woonkamer met ruimte voor een open keuken. Vanuit de living heb je toegang tot de buitenruimte en de glasdeur naar de hal zorgt bovendien voor een prettig ruimtelijk effect. De wasmachine en droger kun je kwijt in de techniekruimte, of een aparte inpandige berging. In de gemeenschappelijke ruimte in de kelder van het gebouw, is ruimte om je fiets te stallen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist