Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Appartement M 36, Amsterdam

Appartement M 36

1043 NV, Amsterdam

€ 403.537,-

Description

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Description

Dit compacte 3-kamerappartement in Track 8 is een ideale woning als je graag woont in het hart van de nieuwe stadswijk Sloterdijk, waar je makkelijk een terrasje pakt of uiteten gaat. Tegelijk geniet je in het sfeervolle woongebouw van veel groen en ongedwongen contact met de buren. Dit appartement M, met een woonoppervlakte van circa 61 m2, bevindt zich op de 3e verdieping en heeft aan de woonkamer een dakterras op het westen. Hier geniet je na een lange werkdag nog lekker lang van de avondzon. Iets voor jou?

Alles gelijkvloers

In dit appartement geniet je van het comfort van nieuwbouw én natuurlijk van gelijkvloers wonen. Via de open galerij met uitzicht op een van de binnenplaatsen, én de trap direct voor de deur, betreed je deze woning op de 3e verdieping. In de hal, die veel ruimte biedt voor jassen en schoenen, vind je de deuren naar de badkamer, het toilet, de techniekruimte én de 1e slaapkamer. Deze is voorzien van een halfopen berging, die je ook goed kunt benutten als inloopkast!

Dakterras op het westen

Aan het einde van de hal stap je door de glasdeur binnen in de woonkamer met (aansluitingen voor de) open keuken, waar een kookeiland tot de mogelijkheden behoort. Bij de aansluitingen voor de keuken is ook gedacht aan de wasmachine/droger. Het woongedeelte heeft raampartijen én een dakterras gericht op het westen en biedt toegang tot de 2e slaapkamer. Dit duurzame appartement wordt volledig gasloos en voorzien van onder andere vloerverwarming en een gemeenschappelijke warmtepomp.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist