Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Appartement M 40, Amsterdam

Appartement M 40

1043 NV, Amsterdam

€ 388.537,-

Description

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Description

Dit compacte 2-kamerappartement in Track 8 is een ideale woning als je graag woont in het hart van de nieuwe stadswijk Sloterdijk, waar je makkelijk een terrasje pakt of uiteten gaat. Tegelijk geniet je in het sfeervolle woongebouw van veel groen en een ongedwongen contact met buren. Dit appartement M op de 3e verdieping, heeft een woonoppervlakte van circa 61 m2 en in de woonkamer heerlijk veel lichtinval dankzij hoge raampartijen én een balkon op het westen. Zowel binnen als buiten geniet je dus lekker lang van de avondzon. Lijkt dit je iets?

Kom binnen

Vanuit het trappenhuis waar je met de trap of lift op de 3e verdieping komt, betreed je een gezamenlijke gang die wordt gedeeld met bouwnummer 039. Via de voordeur stap je binnen in de hal van het appartement, met rechtdoor de deur naar de slaapkamer met Frans balkon op het noorden. Verder biedt de hal toegang tot de techniekruimte, de badkamer, het toilet en een inpandige berging waarin je ook de wasmachine/droger kwijt kunt.

Heerlijk lichte woonkamer

Aan het einde van de hal zorgt de transparante glasdeur naar het woongedeelte voor een prettig ruimtelijk effect. Dat wordt extra versterkt door de hoeveelheid lichtinval dankzij de hoge raampartijen én deur naar het balkon, gericht op het westen. De draai-/kiepramen hebben bovendien een Frans balkon, waarvan het hekwerk is voorzien van geïntegreerde zonnepanelen. Verder is deze duurzame en gasloze woning voorzien van onder andere vloerverwarming en een gemeenschappelijke warmtepomp.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist