Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Appartement M 58, Amsterdam

Appartement M 58

1043 NV, Amsterdam

€ 436.001,-

Description

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Description

Op zoek naar een leuk appartement te midden van álles; een OV-knooppunt op loopafstand en winkel-, horeca- en sportvoorzieningen naast de deur? Dan is wonen in MO*town iets voor jou. Op de 5e verdieping van het stoere Track 8 vind je dit compacte 2-kamerappartement met dakterras op het zuiden. Bouwnummer 058 heeft een woonoppervlakte van circa 69 m2, 2 slaapkamers en is verder van alle gemakken voorzien. Hier woon je heerlijk in een comfortabel appartement, een sfeervol woongebouw én in de bruisende nieuwe stadswijk Sloterdijk. Iets voor jou?

Kom binnen!

In dit appartement geniet je van de voordelen van gelijkvloers wonen. Via de entree aan de open galerij, met uitzicht op de binnenplaats, kom je binnen in de hal. Hier is ruimte voor de garderobe. Vanuit de hal kun je naar de badkamer, het toilet, een inpandige berging waarin je de wasmachine en droger kwijt kunt én de 2 slaapkamers. Deze zijn allebei voorzien van draai/kiepramen op het westen, mét Frans balkon. De glasdeur aan het einde van de hal, naar het woongedeelte, zorgt voor een prettig ruimtelijk effect.

Dakterras op het zuiden

De woonkamer met (aansluitingen voor de) open keuken heeft ook veel lichtinval dankzij dubbele zijramen op het westen én raampartijen op het zuiden. Hier is ook een deur naar het dakterras. Dit duurzame appartement is volledig gasloos en voorzien van onder andere vloerverwarming en een gemeenschappelijke warmtepomp. Bovendien is het hekwerk van de Franse balkons voorzien van geïntegreerde zonnepanelen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist