Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Appartement M 70, Amsterdam

Appartement M 70

1043 NV, Amsterdam

€ 424.885,-

Description

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Description

Op de 6e verdieping van het stoere woongebouw Track 8 in MO*town vind je dit fijne 3-kamerappartement. Bouwnummer 070 is een comfortabel appartement met een woonoppervlakte van circa 67 m2, 2 slaapkamers én een dakterras aan de woonkamer. Bovendien woon je hier in een heerlijke omgeving; een sfeervol woongebouw met veel groen, midden in de bruisende nieuwe stadswijk Sloterdijk. Hier heb je een OV-knooppunt op loopafstand en veel voorzieningen om de hoek. Wat wil je nog meer?

Alles gelijkvloers

In dit appartement geniet je van de voordelen van nieuwbouw, zoals vloerverwarming, én natuurlijk van gelijkvloers wonen. De voordeur bevindt zich aan het einde van een van de open loopbruggen die de torens met elkaar verbinden. Hier kom je binnen in een lange hal, met veel ruimte voor jassen en schoenen. De hal biedt toegang tot de 2 slaapkamers, een ruime berging waarin je de wasmachine/droger kwijt kunt, de badkamer, het toilet en een techniekruimte.

Dakterras

De deur naar het woongedeelte, aan het einde van de hal, is van glas. Dit zorgt voor een fijn ruimtelijke effect. De woonkamer is lekker ruim en de aansluitingen voor de keuken bevinden zich in een ruime hoek aan de noordgevel. Hier is tevens de draai/kiepdeur naar het dakterras. Hoge raampartijen op het westen zorgen voor veel lichtinval. De ramen zijn bovendien voorzien van Franse balkons met geïntegreerde zonnepanelen. Verder is dit duurzame appartement volledig gasloos en onder andere voorzien van een gemeenschappelijke warmtepomp.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist