Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Appartement M 83, Amsterdam

Appartement M 83

1043 NV, Amsterdam

€ 404.769,-

Description

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Description

Op de 7e verdieping van het stoere woongebouw Track 8 in MO*town vind je dit fijne 3-kamerappartement. Bouwnummer 083 is een comfortabel appartement met een woonoppervlakte van circa 65 m2, 2 slaapkamers én een balkon op het zuiden. Bovendien woon je hier in een heerlijke omgeving; een sfeervol woongebouw met veel groen, midden in de bruisende nieuwe stadswijk Sloterdijk. Hier heb je een OV-knooppunt op loopafstand en veel voorzieningen om de hoek. Wat wil je nog meer?

Alles gelijkvloers

Vanuit het trappenhuis waar je met de trap of lift op de 7e verdieping komt, betreed je een gezamenlijke gang die wordt gedeeld met bouwnummer 082. Via de voordeur stap je binnen in de hal, die toegang biedt tot de badkamer, het toilet en 2 slaapkamers. Deze zijn beide voorzien van draai/kiepramen met Frans balkon op het zuiden. Door de deur aan het einde van de hal, kom je binnen in de ruime woonkamer met (aansluitingen voor de) open keuken.

Heerlijk lichte woonkamer

De deur naar het woongedeelte is van glas, wat zorgt voor een prettig ruimtelijk effect. Deze ruimte heeft namelijk veel lichtinval dankzij hoge raampartijen op het oosten en het zuiden. Ook is hier een deur naar het balkon op het zuiden. Tot slot heeft de woonkamer een afgesloten berging, waarin je de wasmachine/droger kwijt kunt. Dit duurzame appartement is volledig gasloos en voorzien van onder andere vloerverwarming, een gemeenschappelijke warmtepomp en geïntegreerde zonnepanelen voor de ramen op het zuiden en oosten.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist