Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Appartement M 85, Amsterdam

Appartement M 85

1043 NV, Amsterdam

€ 442.885,-

Description

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Description

Op de 8e verdieping van het stoere woongebouw Track 8 in MO*town vind je dit heerlijke 3-kamerappartement met riant dakterras op het westen. Bouwnummer 085 is een comfortabel appartement met een woonoppervlakte van circa 67 m2, 2 slaapkamers en verder van alle gemakken voorzien. Bovendien woon je hier in een heerlijke omgeving; een sfeervol woongebouw met veel groen, midden in de bruisende nieuwe stadswijk Sloterdijk. Hier heb je een OV-knooppunt op loopafstand en veel voorzieningen om de hoek. Wat wil je nog meer?

Kom binnen

De entree van deze woning bevindt zich in een gang direct naast het trappenhuis, waar je de trap of de lift kunt nemen. Of je steekt over naar een volgende toren via een van de open loopbruggen met zicht op de binnenplaats. Vanuit de hal van het appartement biedt een glazen deur toegang tot de woonkamer met (aansluitingen voor de) open keuken. Deze ruimte is heerlijk licht dankzij grote raampartijen op het zuiden én het westen. Aan deze kant heb bovendien een riant dakterras op het westen, over de gehele lengte van de woning.

Nog een slaapkamer

Een halfopen ruimte aan de woonkamer, biedt toegang tot de overige vertrekken van het appartement. Hier vind je het toilet en de badkamer, een ruime berging waarin je de wasmachine kwijt kunt én tot slot de 2 slaapkamers. De hoofdslaapkamer is werkelijk riant. Dit appartement is zeer duurzaam; volledig gasloos en voorzien van onder andere vloerverwarming, gemeenschappelijke warmtepomp en Franse balkons met geïntegreerde zonnepanelen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist