Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Appartement S 43, Amsterdam

Appartement S 43

1043 NV, Amsterdam

€ 339.957,-

Description

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Description

Dit compacte 2-kamerappartement in Track 8 is een ideale woning als je graag woont in het hart van de nieuwe stadswijk Sloterdijk, waar je makkelijk een terrasje pakt of uiteten gaat. Tegelijk geniet je in het sfeervolle woongebouw van veel groen en een ongedwongen contact met je buren. Dit appartement op de 4e verdieping heeft een woonoppervlakte van zo’n 51 m2 en aan de woonkamer een knusse loggia op het zuiden. Zie je jezelf hier al zitten met een verfrissend drankje na een lange werkdag?

Heerlijk lichte woonkamer

De ingang van dit hoekappartement bevindt zich aan een open galerij met uitzicht op de binnenplaats. De entreehal is ruim en biedt aan het einde via een glasdeur toegang tot de ruime woonkamer met (aansluitingen voor de) open keuken. Hier heb je heerlijk veel lichtinval. Zo zijn er hoge (draai- en kiep) ramen gericht op het oosten en voorzien van Franse balkons, maar ook op het zuiden. Hier heb je bovendien een deur naar de zonnige loggia.

Inloopkast?

De hal van het appartement biedt verder toegang tot de badkamer met toilet, een techniekruimte, én de slaapkamer. Deze heeft een halfopen berging, die je ook kunt benutten als inloopkast. De slaapkamer heeft bovendien hoge draai/kiepramen op het oosten, met Frans balkon. Dát is fijn wakker worden! Dit appartement is zeer duurzaam; volledig gasloos en onder andere voorzien van vloerverwarming en gemeenschappelijke warmtepomp. Het hekwerk van de buitenruimtes heeft bovendien geïntegreerde zonnepanelen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist