Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Appartement S 44, Amsterdam

Appartement S 44

1043 NV, Amsterdam

€ 352.189,-

Description

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Description

Dit compacte 2-kamerappartement in Track 8 is een ideale woning als je graag woont in het hart van de nieuwe stadswijk Sloterdijk, waar je makkelijk een terrasje pakt of uiteten gaat. Tegelijk geniet je in het sfeervolle woongebouw van veel groen en een ongedwongen contact met je buren. Dit appartement op de 4e verdieping heeft een woonoppervlakte van zo’n 55 m2 en aan de woonkamer een knus balkon op het zuiden. Zie je jezelf hier al zitten met een verfrissend drankje na een lange werkdag?

Buitenruimte op het zuiden

Aan de open galerij, direct naast de deur van het trappenhuis met een trap naar bovengelegen verdiepingen, is de ingang van dit appartement. De entreehal is ruim en biedt aan het einde via een glasdeur toegang tot de woonkamer met (aansluitingen voor de) open keuken. Deze ruimte is gericht op het zuiden en heeft lekker veel lichtinval dankzij hoge raampartijen. Hier is een draai/kiepraam met Frans balkon én een deur naar de zonnige loggia. Een heerlijk plekje om wakker te worden óf tot bij te komen van een lange werkdag.

Duurzaam wonen

De hal van het appartement biedt verder toegang tot een techniekruimte, de badkamer met toilet, een ruime inpandige berging met aansluitingen voor de wasmachine droger, en tot slot de slaapkamer, aan de kant van de gemeenschappelijke binnenplaats. Dit appartement is zeer duurzaam; volledig gasloos en onder andere voorzien van vloerverwarming en gemeenschappelijke warmtepomp. Het hekwerk van de buitenruimtes heeft bovendien geïntegreerde zonnepanelen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist