Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Appartement S 57, Amsterdam

Appartement S 57

1043 NV, Amsterdam

€ 393.421,-

Description

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Description

Op zoek naar een leuk appartement te midden van álles; een OV-knooppunt op loopafstand en winkel-, horeca- en sportvoorzieningen naast de deur? Dan is wonen in MO*town iets voor jou. In het stoere Track 8 vind je dit compacte 2-kamerappartement met dakterras op het zuiden. Bouwnummer 057 heeft een woonoppervlakte van circa 59 m2, maar is van alle gemakken voorzien. Hier woon je heerlijk in een comfortabel appartement, een sfeervol woongebouw én natuurlijk in de bruisende nieuwe stadswijk Sloterdijk. Iets voor jou?

Kom binnen!

In dit appartement geniet je van het comfort van nieuwbouw, én natuurlijk van gelijkvloers wonen. De entree van het appartement op de 5e verdieping bevindt zich aan de open galerij met uitzicht op de binnenplaats. Hier kom je binnen in de hal, met genoeg ruimte voor de jassen en schoenen. De hal biedt verder toegang tot een ruime slaapkamer, de badkamer, het toilet, de techniekruimte én een inpandige berging waarin je de wasmachine en droger kwijt kunt.

Dakterras op het zuiden

Aan het einde van de hal stap je door de glasdeur binnen in de lichte woonkamer. Hier vind je ook de aansluitingen voor de open keuken, in hoekopstelling. De woonkamer is gericht op het zuiden. Je geniet hier van veel lichtinval dankzij de hoge raampartijen én een deur naar het dakterras. Zodra er een beetje zon is, is het hier de hele dag goed vertoeven. Het appartement is tot slot zeer duurzaam; volledig gasloos en voorzien van onder andere vloerverwarming en een gemeenschappelijke warmtepomp.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist