Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Appartement S 6, Amsterdam

Appartement S 6

1043 NV, Amsterdam

€ 367.274,-

Description

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Description

Dit compacte 2-kamerappartement in Track 8 is een ideale woning als je graag woont in het hart van de nieuwe stadswijk Sloterdijk, waar je makkelijk een terrasje pakt of uiteten gaat. Tegelijk geniet je in het sfeervolle woongebouw van het groen en het ongedwongen contact met je buren in de gemeenschappelijke ruimtes. Dit appartement met een woonoppervlakte van circa 56 m2 bevindt zich op de 1e verdieping en heeft aan de woonkamer een balkon op het zuiden. Zie je jezelf hier al zitten met een verfrissend drankje na een lange werkdag?

Heerlijk lichte woonkamer

De ingang van dit appartement bevindt zich aan het einde van een gezamenlijke gang die wordt gedeeld met bouwnummer 007. De entreehal is ruim en biedt toegang tot alle vertrekken. Allereerst de ruime woonkamer met (aansluitingen voor de) open keuken. Hier heb je heerlijk veel lichtinval dankzij hoge (draai- en kiep) ramen over de gehele lengte van de ruimte, maar ook aan de zuidkant van het appartement. Aan deze kant vind je niet alleen het hoofdbalkon, maar ook 2 Franse balkons (waarvan 1 aan de woonkamer).

Alles gelijkvloers

Het fijne aan dit duurzame nieuwbouwappartement, is dat alles gelijkvloers is. De hal van de woning biedt verder toegang tot de badkamer met toilet, een techniekruimte, een ruime inpandige berging met aansluitingen voor de wasmachine en droger én tot slot de slaapkamer. Ook deze is voorzien van een Frans balkon op het zuiden. Dát is fijn wakker worden!

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist