Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Appartement S 77, Amsterdam

Appartement S 77

1043 NV, Amsterdam

€ 373.305,-

Description

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Description

Op zoek naar een leuk appartement te midden van álles; een OV-knooppunt op loopafstand en winkel-, horeca- en sportvoorzieningen naast de deur? Dan is wonen in MO*town iets voor jou. Op de 7e verdieping van het stoere Track 8 vind je dit compacte 2-kamerappartement met balkon op het zuiden. Bouwnummer 077 heeft een woonoppervlakte van circa 57 m2, maar is van alle gemakken voorzien. Hier woon je in een comfortabel appartement, een sfeervol woongebouw én natuurlijk in de bruisende nieuwe stadswijk Sloterdijk. Iets voor jou?

Kom binnen!

In dit appartement geniet je van het comfort van nieuwbouw, én natuurlijk van gelijkvloers wonen. Vanaf de open galerij kom je binnen in de lange hal, met genoeg ruimte voor de jassen en schoenen. De hal heeft aan het einde een deur naar het balkon en biedt verder toegang tot de badkamer, het toilet én aan het einde de slaapkamer. Ook vanuit hier is een deur naar het zonnige balkon. De deur naar het woongedeelte is van glas, wat zorgt voor een prettig ruimtelijk effect.

Balkon op het zuiden

De woonkamer met (aansluitingen voor de) open keuken is lekker licht dankzij raampartijen op het westen. Deze zijn bovendien voorzien van Franse balkons met geïntegreerde zonnepanelen. Zodra er een beetje zon is, zet je de ramen lekker open. In de woonkamer is ook een deur naar de berging, waar je de wasmachine/droger kwijt kunt. Het appartement is tot slot zeer duurzaam; volledig gasloos en voorzien van onder andere vloerverwarming en een gemeenschappelijke warmtepomp.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist