Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Appartement S 80, Amsterdam

Appartement S 80

1043 NV, Amsterdam

€ 349.015,-

Description

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Description

Op zoek naar een leuk appartement te midden van álles; een OV-knooppunt op loopafstand en winkel-, horeca- en sportvoorzieningen naast de deur? Dan is wonen in MO*town iets voor jou. Op de 7e verdieping van het stoere Track 8 vind je dit compacte 2-kamerappartement met balkon op het westen. Bouwnummer 080 heeft een woonoppervlakte van circa 52 m2, maar is van alle gemakken voorzien. Hier woon je in een comfortabel appartement, een sfeervol woongebouw én natuurlijk in de bruisende nieuwe stadswijk Sloterdijk. Iets voor jou?

Kom binnen!

In dit appartement geniet je van het comfort van nieuwbouw, én natuurlijk van gelijkvloers wonen. De woning ligt aan 2 kanten aan een open galerij, de voordeur is op het noorden. Hier kom je binnen in de ruime hal met genoeg plek voor de jassen en schoenen. De hal biedt verder toegang tot de ruime slaapkamer, met draai/kiepdeur naar de galerij op het oosten, een berging waarin je de wasmachine/droger kwijt kunt én de badkamer. Hier vind je ook het toilet.

Balkon op het westen

De glasdeur aan het einde van de hal brengt je naar de woonkamer met (aansluitingen voor de) open keuken. Het woongedeelte is lekker licht dankzij grote raampartijen én een deur naar het balkon op het westen. Zomers is het hier van ’s ochtends tot ’s avonds heerlijk vertoeven. Dit duurzame appartement is volledig gasloos en voorzien van onder andere vloerverwarming en een gemeenschappelijke warmtepomp. De Franse balkons voor de ramen op het westen hebben geïntegreerde zonnepanelen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist