Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Appartement S 84, Amsterdam

Appartement S 84

1043 NV, Amsterdam

€ 349.051,-

Description

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Description

Op zoek naar een leuk appartement te midden van álles; een OV-knooppunt op loopafstand en winkel-, horeca- en sportvoorzieningen naast de deur? Dan is wonen in MO*town iets voor jou. Op de 8e verdieping van het stoere Track 8 vind je dit compacte 2-kamerappartement met balkon op het westen. Bouwnummer 084 heeft een woonoppervlakte van circa 52 m2, maar is van alle gemakken voorzien. Hier woon je in een comfortabel appartement, een sfeervol woongebouw én natuurlijk in de bruisende nieuwe stadswijk Sloterdijk. Iets voor jou?

Kom binnen!

In dit appartement geniet je van het comfort van nieuwbouw, én natuurlijk van gelijkvloers wonen. De entree van het appartement bevindt zich aan het einde van een van de open loopbruggen. Hier kom je binnen in de ruime hal met genoeg plek voor de jassen en schoenen. De hal biedt verder toegang tot de ruime slaapkamer, met Frans balkon op het oosten, een ruime berging waarin je de wasmachine/droger kwijt kunt én de badkamer. Het toilet is opgenomen in de badkamer.

Balkon op het westen

De glazen deur aan het einde van de hal brengt je naar de woonkamer met (aansluitingen voor de) open keuken. Het woongedeelte is lekker licht dankzij grote raampartijen én een deur naar het balkon op het westen. Zomers is het hier van ’s ochtends tot ’s avonds heerlijk vertoeven. Dit duurzame appartement is volledig gasloos en voorzien van onder andere vloerverwarming, een gemeenschappelijke warmtepomp en geïntegreerde zonnepanelen in de hekwerken van de Franse balkons.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist