Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Appartement XL 54, Amsterdam

Appartement XL 54

1043 NV, Amsterdam

€ 505.986,-

Description

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Description

Gelijkvloers wonen, maar wél lekker de ruimte en meerdere slaapkamers? Dat kan in MO*town! Met een woonoppervlakte van circa 86 m2 en 3 slaapkamers, is dit XL-appartement op de 4e verdieping van Track 8 een heerlijke (gezins)woning. Hier woon je in een bruisende nieuwe stadswijk op loopafstand van trein, tram en bus, en heb je veel voorzieningen om de hoek. Wat wil je nog meer? Lees snel verder over dit fraaie 4-kamerappartement mét groot dakterras.

Ruimte en licht

Vanuit het trappenhuis waar je met de trap of lift op de 4e verdieping komt, betreed je een gezamenlijke gang die wordt gedeeld met bouwnummer 053. Via de voordeur stap je binnen in de lange hal van het appartement, met aan het einde een transparante glasdeur naar de woonkamer met (aansluitingen voor de) open keuken. Dit woongedeelte heeft een oppervlakte van zo’n 33 m2 en is heerlijk licht dankzij grote raampartijen op het zuiden, met Franse balkons. Ook op het oosten heb je hoge ramen en bovendien een deur naar het dakterras.

Ramen op het zuiden

In de lange hal van de woning vind je verder een technische ruimte, het toilet, een berging met aansluitingen voor de wasmachine, de badkamer én 3 ruime slaapkamers. Deze zijn allemaal voorzien van ramen op het zuiden, met Frans balkon. Dit zeer duurzame appartement is volledig gasloos en wordt voorzien van onder andere vloerverwarming en een gemeenschappelijke warmtepomp. Het hekwerk van de buitenruimtes op het zuiden heeft bovendien geïntegreerde zonnepanelen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist