Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Appartement XL 66, Amsterdam

Appartement XL 66

1043 NV, Amsterdam

€ 488.986,-

Description

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Description

Gelijkvloers wonen, maar wél lekker de ruimte en meerdere slaapkamers? Dat kan in MO*town! Met een woonoppervlakte van circa 86 m2 en 3 slaapkamers, is dit XL-appartement op de 5e verdieping van Track 8 een heerlijke (gezins)woning. Hier woon je in een bruisende nieuwe stadswijk op loopafstand van trein, tram en bus, en heb je veel voorzieningen om de hoek. Wat wil je nog meer? Lees snel verder over dit fraaie 4-kamerappartement mét bovendien een balkon op het zuiden.

Ruimte en licht

Vanuit het trappenhuis waar je met de trap of lift op de 5e verdieping komt, betreed je een gezamenlijke gang die wordt gedeeld met bouwnummer 065. Via de voordeur stap je binnen in de lange hal, met aan het einde een glazen deur naar de woonkamer met (aansluitingen voor de) open keuken. Dit woongedeelte, met een oppervlakte van zo’n 33 m2, is gericht op het zuiden en heeft aan deze kant grote raampartijen én een deur naar het balkon. Daarnaast heb je extra lichtinval door de ramen met Frans balkon op het oosten.

Ramen op het zuiden

In de lange hal van de woning vind je verder een het toilet, de badkamer, een berging met aansluitingen voor de wasmachine én 3 ruime slaapkamers. Daarvan hebben er 2 een Frans balkon op het zuiden, de hoofdslaapkamer heeft een eigen deur naar het balkon. Dit duurzame appartement is volledig gasloos en wordt voorzien van onder andere vloerverwarming en een gemeenschappelijke warmtepomp. Het hekwerk van de Franse balkons is bovendien voorzien van geïntegreerde zonnepanelen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist