Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Appartement XL 71, Amsterdam

Appartement XL 71

1043 NV, Amsterdam

€ 548.044,-

Description

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Description

Gelijkvloers wonen, maar wél lekker de ruimte en meerdere slaapkamers? Dat kan in MO*town! Met een woonoppervlakte van circa 87 m2, 3 slaapkamers en 2 badkamers is dit XL-appartement in Track 8 een heerlijke (gezins)woning. Daarnaast heb je ook nog 2 gewéldige buitenruimtes; een riant terras van ruim 30 m2 op het westen én nog een dakterras op het zuiden aan 1 van de slaapkamers. Alleen dáárom is deze woning al fantastisch. Maar ook binnen is het goed toeven in dit appartement op de 6e verdieping. Nieuwsgierig?

Kom binnen

De entree van deze woning bevindt zich naast het trappenhuis, waar je de trap of de lift kunt nemen. Of je steekt over naar een volgende toren via een van de markante loopbruggen met zicht op de binnenplaats. In de hal van het appartement vind je het toilet, de badkamer en 2 slaapkamers, waarvan 1 met dakterras op het zuiden. Aan het einde is een glazen deur naar de woonkamer, die in halfopen verbinding staat met de (ruimte voor de) ruime woonkeuken. Het woongedeelte baadt in het licht dankzij hoge raampartijen op het westen. Hier is ook een deur naar het dakterras.

Nog een slaapkamer

Via de keuken kun je naar 2e hal. Hier vind je nog een badkamer, een toilet én de 3e slaapkamer. Deze is voorzien van een berging, die je ook kunt inrichten als inloopkast. De wasmachine kun je kwijt in een berging in de woonkamer. Dit appartement is zeer duurzaam; volledig gasloos en voorzien van onder andere vloerverwarming en een gemeenschappelijke warmtepomp.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist