Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Appartement XL 76, Amsterdam

Appartement XL 76

1043 NV, Amsterdam

€ 515.870,-

Description

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Description

Gelijkvloers wonen, maar wél lekker de ruimte en meerdere slaapkamers? Dat kan in MO*town! Met een woonoppervlakte van circa 84 m2, 3 slaapkamers én een riant dakterras op het westen, is dit XL-appartement op de 7e verdieping van Track 8 een heerlijke woning. Voor jou én eventueel je (toekomstige) gezin. Hier woon je bovendien in een bruisende nieuwe stadswijk op loopafstand van trein, tram en bus, met veel voorzieningen om de hoek. Wat wil je nog meer? Lees snel verder over dit fraaie 4-amerappartement.

Dakterras op het westen

De entree van deze woning bevindt zich aan de open galerij op de 7e verdieping, met uitzicht op de binnenplaats. Aan het einde van de lange hal is een glazen deur naar het woongedeelte met (aansluitingen voor de) halfopen keuken. Met ramen op het zuiden én westen, is de woonkamer heerlijk licht. De ramen op het zuiden zijn voorzien van Frans balkon, met geïntegreerde zonnepanelen. Op het westen is een deur naar het grote dakterras, over de gehele lengte van de woning.

Drie ruime slaapkamers

De lange hal biedt verder toegang tot 2 slaapkamers, waarvan 1 een eigen deur heeft naar het dakterras, het toilet en de badkamer. De grootste slaapkamer, met Frans balkon op het zuiden, bereik je via de keuken. Deze slaapkamer is voorzien van een eigen badkamer, met toilet, en een open bergruimte waar je ook de wasmachine kwijt kunt. Dit duurzame appartement is gasloos en voorzien van onder andere vloerverwarming en een gemeenschappelijke warmtepomp.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist