Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Appartement XL 81, Amsterdam

Appartement XL 81

1043 NV, Amsterdam

€ 488.044,-

Description

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Description

Gelijkvloers wonen, maar wél lekker de ruimte en meerdere slaapkamers? Dat kan in MO*town! Met een woonoppervlakte van circa 87 m2, 3 slaapkamers en 2 badkamers is dit XL-appartement in Track 8 een heerlijke (gezins)woning. Daarnaast heb je ook nog een balkon aan de woonkamer, gericht op het westen. Hier geniet je na een lange werkdag met een verfrissend drankje nog even van de avondzon. Of je pakt een terrasje. Je vindt er genoeg om de hoek, in de bruisende nieuwe stadswijk Sloterdijk!

Kom binnen

De entree van deze woning bevindt zich in een gang direct naast het trappenhuis, waar je de trap of de lift kunt nemen. In de hal van het appartement vind je het toilet, de badkamer en 2 slaapkamers, met op het zuiden draai/kiepramen voorzien van Frans balkon. Aan het einde is een glazen deur naar de woonkamer, die in halfopen verbinding staat met de (ruimte voor de) heerlijke woonkeuken. Het woongedeelte baadt in het licht dankzij hoge raampartijen op het westen. Hier is ook de deur naar het balkon.

Nog een slaapkamer

Via de keuken kun je naar 2e hal. Hier vind je nog een badkamer, een toilet én de 3e slaapkamer. Deze is voorzien van een berging, die je kunt inrichten als inloopkast. De wasmachine kun je kwijt in een berging aan de voorzijde van de woonkamer. Dit appartement is zeer duurzaam; volledig gasloos en voorzien van onder andere vloerverwarming en een gemeenschappelijke warmtepomp. De ramen op het zuiden en westen voorzien van Franse balkons met geïntegreerde zonnepanelen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist