Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Appartement XS 10, Amsterdam

Appartement XS 10

1043 NV, Amsterdam

€ 321.841,-

Description

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Description

Klein maar (heel) fijn wonen! Dat gaat op voor dit XS-appartement in het stoere Track 8. Bouwnummer 010 heeft een woonoppervlakte van circa 49 m2, maar is van alle gemakken voorzien. Ben jij eigenlijk vooral in je woning om te slapen en/of je even comfortabel terug te trekken uit het bruisende leven van de nieuwe stadswijk Sloterdijk? Dan is deze compacte studio op de 1e verdieping van dit bijzondere woongebouw in MO*town zeker iets voor jou!

Kom binnen!

De entree van dit studio-appartement bevindt zich in een gemeenschappelijke gang, gedeeld met bouwnummer 011. In de hal vind je de badkamer, een separaat toilet en de technische ruimte. Door de transparante glasdeur rechtdoor betreed je de woonkamer met (aansluitingen) voor de open keuken én hoge ramen op het westen, met Franse balkons. Deze zijn voorzien van geïntegreerde zonnepanelen. Voor twee van de ramen is een geluiddempend rooster geplaatst zodat je stil kunt slapen met de ramen open. Verder is er een halfopen ruimte die je kunt inrichten als slaapgedeelte. Maar misschien maak je er liever een werk-/studeerhoek van en zet je je bed bij het raam? Alles kan!

Van alle gemakken voorzien

Zoals je ziet is dit compacte XS-appartement van alle gemakken voorzien. Naast de voordeur, in de gemeenschappelijke gang, heb je nog een eigen externe berging en bij de keukenaansluitingen is ook gedacht aan de wasmachine/droger. Tot slot geniet je natuurlijk van het comfort van nieuwbouw, zoals vloerverwarming in de woning. Verder wordt ook dit duurzame appartement volledig gasloos opgeleverd en onder andere voorzien van een gemeenschappelijke warmtepomp.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist