Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Appartement XS 31, Amsterdam

Appartement XS 31

1043 NV, Amsterdam

€ 318.667,-

Description

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Description

Klein maar fijn wonen! Dat gaat op voor dit compacte appartement XS in Track 8. Bouwnummer 030 heeft een woonoppervlakte van circa 46 m2, mét een ruime slaapkamer, en is van alle gemakken voorzien. Compact en gelijkvloers wonen op loopafstand van het bruisende leven van de nieuwe stadswijk Sloterdijk, iets voor jou? Kijk dan eens naar dit compacte 2-kamerappartement op de 3e verdieping van dit stoere woongebouw in MO*town. Kom even binnen!

Wonen en slapen

De entree van dit appartement bevindt zich aan de open galerij met uitzicht op de binnenplaats. Je komt binnen in de hal, met toegang tot de ruime slaapkamer. De deur naar het woongedeelte is van glas, wat zorgt voor een prettig ruimtelijk gevoel. De woonkamer met (aansluitingen voor de) open keuken is praktisch ingedeeld en lekker licht dankzij hoge raampartijen op het oosten. Het plafond verspringt zo’n 10 cm van elkaar, wat een speels effect creëert. Zowel de woonkamer als de slaapkamer zijn aan deze zijde voorzien van Franse balkons met geïntegreerde zonnepanelen.

Alles wat je nodig hebt

Dit compacte XS-appartement is verder van alle gemakken voorzien. In de hal is ruimte voor de kapstok en vind je de badkamer, voorzien van toilet, wastafel en douche. Bij de aansluitingen voor de keuken is bovendien gedacht aan de wasmachine/droger. Tot slot geniet je natuurlijk van het comfort van nieuwbouw, zoals vloerverwarming in appartement. Verder wordt ook dit duurzame appartement volledig gasloos opgeleverd en onder andere voorzien van een gemeenschappelijke warmtepomp.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist