Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Appartement XS 55, Amsterdam

Appartement XS 55

1043 NV, Amsterdam

€ 329.551,-

Description

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Description

Dit 2-kamerappartement in Track 8 is een ideale woning als je graag woont in het hart van de nieuwe stadswijk Sloterdijk, waar je makkelijk een terrasje pakt of uiteten gaat. Tegelijk geniet je in het sfeervolle woongebouw van veel groen en ongedwongen contact met je buren. Dit appartement op de 5e verdieping heeft een woonoppervlakte van zo’n 44 m2 en aan de woonkamer een dakterras op het zuiden. Hier is het de hele dag heerlijk vertoeven!

Lekker veel licht

Het grote voordeel van dit hoekappartement, is de hoeveelheid lichtinval dankzij de vele raampartijen. Zo heeft de slaapkamer ramen op het noorden en oosten en is het woongedeelte heerlijk licht dankzij ramen op het oosten én op het zuiden. In de woonkamer met (aansluitingen voor de) open keuken heb je bovendien een deur naar het zonnige dakterras. Met een beetje mooi weer zit je hier al snel lekker buiten. Dit compacte appartement biedt verder alles wat je nodig hebt.

Van alle gemakken voorzien

Via de hal kun je naar de slaapkamer, de badkamer met toilet en de technische ruimte. De deur naar de woonkamer, aan het einde van de hal, is van glas. Dat zorgt voor een prettig ruimtelijk effect. Bij de aansluitingen voor de keuken is gedacht aan de wasmachine/droger. Het appartement is zeer duurzaam. Zo is het volledig gasloos en onder andere voorzien van vloerverwarming en gemeenschappelijke warmtepomp. Alle ramen gericht op het oosten zijn bovendien voorzien van Franse balkons met geïntegreerde zonnepanelen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist