Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Appartement XS 56, Amsterdam

Appartement XS 56

1043 NV, Amsterdam

€ 329.551,-

Description

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Description

Dit compacte 2-kamerappartement in Track 8 is een ideale woning als je graag woont in het hart van de nieuwe stadswijk Sloterdijk, waar je makkelijk een terrasje pakt of uiteten gaat. Tegelijk geniet je in het sfeervolle woongebouw van veel groen en een ongedwongen contact met je buren. Dit appartement op de 5e verdieping heeft een woonoppervlakte van zo’n 44 m2 en aan de woonkamer een dakterras op het zuiden. Hier is het de hele dag heerlijk vertoeven!

Dakterras op het zuiden

Aan de open galerij, direct naast de deur van het trappenhuis, is de ingang van dit appartement. De L-vormige entreehal biedt aan het einde via een glasdeur toegang tot het woongedeelte. Hier vind je ook (aansluitingen voor) een open keuken, met ruimte voor een kookeiland. De woonkamer heeft lekker veel lichtinval dankzij de ramen op het zuiden en een deur naar het dakterras. Met een beetje mooi weer zit je hier al snel lekker buiten. Dit compacte appartement biedt verder alles wat je nodig hebt.

Van alle gemakken voorzien

Via de hal kun je naar de slaapkamer en de badkamer, die is voorzien van wastafel en douche. Tevens vind je in de badkamer het toilet en de aansluitingen voor de wasmachine/droger. Het appartement is zeer duurzaam. Zo is het volledig gasloos en onder andere voorzien van vloerverwarming en een gemeenschappelijke warmtepomp.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist