Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Appartement XS 67, Amsterdam

Appartement XS 67

1043 NV, Amsterdam

€ 300.551,-

Description

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Description

Dit 2-kamerappartement in Track 8 is een ideale woning als je graag woont in het hart van de nieuwe stadswijk Sloterdijk, waar je makkelijk een terrasje pakt of uiteten gaat. Tegelijk geniet je in dit stoere, sfeervolle woongebouw van veel groen en ongedwongen ontmoetingen met je buren. Dit appartement op de 6e verdieping heeft een woonoppervlakte van zo’n 44 m2 en bevindt zich op de hoek. Hierdoor geniet je van heerlijk veel lichtinval in de woonkamer.

Lekker veel licht

Dit hoekappartement heeft lekker veel raampartijen. Zo heeft de slaapkamer ramen met Frans balkon op het noorden en oosten. Het woongedeelte is heerlijk licht dankzij ramen op het oosten én het zuiden, ook allemaal voorzien van Franse balkons. De woonkamer is een praktische vierkante ruimte, met (aansluitingen voor de) open keuken. Hier kun je ook de wasmachine/droger kwijt. Dit compacte appartement biedt verder alles wat je nodig hebt.

Van alle gemakken voorzien

De hal biedt toegang tot de overige vertrekken van dit comfortabele appartement. Zoals een techniekruimte, de badkamer en de slaapkamer. Het toilet bevindt zich in de badkamer. De deur naar de woonkamer, aan het einde van de hal, is van glas. Dat zorgt voor een prettig ruimtelijk effect. Dit appartement is bijzonder duurzaam. Zo is het volledig gasloos en onder andere voorzien van vloerverwarming en gemeenschappelijke warmtepomp. Het hekwerk van de Franse balkons aan de oost- en zuidgevel is bovendien voorzien van geïntegreerde zonnepanelen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist