Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Appartement XS 68, Amsterdam

Appartement XS 68

1043 NV, Amsterdam

€ 300.551,-

Description

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Description

Dit 2-kamerappartement in Track 8 is een ideale woning als je graag woont in het hart van de nieuwe stadswijk Sloterdijk, waar je makkelijk een terrasje pakt of uiteten gaat. Tegelijk geniet je in het sfeervolle woongebouw van veel groen en een ongedwongen ontmoetingen met je buren. Dit appartement op de 6e verdieping heeft een woonoppervlakte van zo’n 44 m2, met 1 slaapkamer en een heerlijk lichte woonkamer met ruimte voor een kookeiland. Nieuwsgierig? Kom even binnen.

Woonkamer op het zuiden

Aan de open galerij op de 6e verdieping is de ingang van dit appartement. De L-vormige entreehal biedt aan het einde toegang tot het woongedeelte. Deze deur is van glas, wat zorgt voor een prettig ruimtelijk effect. De woonkamer is een praktische vierkante ruimte van zo’n 23 m2 met veel lichtinval dankzij hoge draai/kiepramen, met Frans balkon, op het zuiden. Ook vind je hier (aansluitingen voor) de open keuken, met ruimte voor een kookeiland. Dit compacte appartement biedt verder alles wat je nodig hebt.

Van alle gemakken voorzien

Via de hal kun je naar de slaapkamer en de badkamer, met wastafel en douche. Tevens vind je in de badkamer het toilet en de aansluitingen voor de wasmachine/droger. Het appartement is zeer duurzaam. Zo wordt het volledig gasloos opgeleverd en onder andere voorzien van vloerverwarming en een gemeenschappelijke warmtepomp. Bovendien is het hekwerk van de Franse balkons voorzien van geïntegreerde zonnepanelen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist