Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Appartement XXL 13, Amsterdam

Appartement XXL 13

1043 NV, Amsterdam

€ 510.276,-

Description

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Description

Op zoek naar een ruim appartement in een bruisende woonomgeving, op loopafstand van voorzieningen zoals openbaar vervoer en horeca? Dan zit je goed bij Mo*town Track 8! Kijk bijvoorbeeld naar dit 4-kamerappartement op de 2e verdieping van het stoere woongebouw in de nieuwe stadswijk Sloterdijk. Een duurzame woning van zo’n 91 m2 met 3 slaapkamers, waarvan 1 met eigen badkamer, en een ruime living met balkon op het oosten. Wil je meer weten?

Kom binnen!

De entree van dit appartement XXL bevindt zich aan het einde van een open galerij met uitzicht op de binnenplaats. Hier kom je binnen in een T-vormige hal, met aan het einde een glazen deur naar de woonkamer met (aansluitingen voor de) open keuken. Hier is ruimte voor een kookeiland. Het woongedeelte is heerlijk licht dankzij vele raampartijen én een deur naar het balkon. Het woongedeelte biedt verder toegang tot een inpandige berging met aansluitingen voor de wasmachine, én de hoofdslaapkamer. Deze is voorzien van een eigen badkamer mét wastafel, douche en toilet.

Van alle gemakken voorzien

In de hal van de woning vind je ook nog een badkamer met douche en wastafel en daarnaast een separaat toilet. Verder kun je vanuit de hal naar de andere 2 slaapkamers, beide gericht op het zuiden én met zicht op de binnenplaats. Dit duurzame appartement, met alle comfort van nieuwbouw, wordt volledig gasloos en voorzien van onder andere vloerverwarming en een gemeenschappelijke warmtepomp.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist