Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Appartement XXL 23, Amsterdam

Appartement XXL 23

1043 NV, Amsterdam

€ 516.566,-

Description

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Description

Op zoek naar een ruim appartement in een bruisende woonomgeving, op loopafstand van voorzieningen zoals openbaar vervoer en horeca? Dan zit je goed bij Mo*town Track 8! Kijk bijvoorbeeld naar dit ruime XXL-appartement op de 2e verdieping van het stoere woongebouw in de nieuwe stadswijk Sloterdijk. Een woning van zo’n 96 m2 met 2 slaapkamers, een ruime living met raampartijen én een loggia op het westen. Wil je meer weten?

Kom binnen!

In dit duurzame appartement met standaard vloerverwarming geniet je van het comfort van nieuwbouw én natuurlijk van gelijkvloers wonen. Via de open galerij met uitzicht op een van de binnenplaatsen betreed je dit royale appartement op de 2e verdieping. Hier kom je binnen in een ruime hal, met veel ruimte voor de garderobe. Verder biedt de hal toegang tot de 2 slaapkamers (waarvan 1 met zicht op de loggia op het westen), de badkamer, het toilet, een technische ruimte én een inpandige berging met aansluitingen voor de wasmachine/droger.

Buitenruimte op het westen

Aan het einde van de hal stap je door de glasdeur binnen in de woonkamer met (aansluitingen voor de) open keuken. Deze ruimte heeft een oppervlakte van zo’n 44 m2 en lekker veel lichtinval dankzij raampartijen – met Franse balkons – én een loggia op het westen. Hier zit je aan het einde van de dag nog lekker in de avondzon. Dit duurzame appartement wordt volledig gasloos en onder andere voorzien van een aansluiting op de gemeenschappelijke warmtepomp. Het hekwerk van de buitenruimtes is voorzien van geïntegreerde zonnepanelen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist