Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Appartement XXL 28, Amsterdam

Appartement XXL 28

1043 NV, Amsterdam

€ 500.276,-

Description

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Description

Op zoek naar een ruim appartement in een bruisende woonomgeving, op loopafstand van voorzieningen zoals openbaar vervoer en horeca? Dan zit je goed bij Mo*town Track 8! Kijk bijvoorbeeld naar dit royale 4-kamerappartement op de 3e verdieping van het stoere woongebouw in de nieuwe stadswijk Sloterdijk. Een duurzame woning van zo’n 91 m2 met 3 slaapkamers, waarvan 1 met eigen badkamer, en een ruime living met loggia op het oosten. Wil je meer weten?

Kom binnen!

De entree van dit appartement bevindt zich aan het einde van een open galerij met uitzicht op de binnenplaats. Hier kom je binnen in een T-vormige hal, met aan het einde een glazen deur naar de woonkamer met (aansluitingen voor de) open keuken. Hier is ruimte voor een kookeiland. Het woongedeelte is heerlijk licht dankzij vele raampartijen én een deur naar de loggia. Via deuren in de woonkamer kom je in een afgesloten berging, met aansluitingen voor de wasmachine, én de hoofdslaapkamer. Deze is voorzien van een eigen badkamer mét toilet.

Van alle gemakken voorzien

In de hal van de woning vind je nog een badkamer, met douche en wastafel, en daarnaast is een separaat toilet. De andere 2 slaapkamers liggen aan de zuidkant en zijn beide voorzien van hoge draai/kiepramen met Frans balkon, waarvan het hekwerk is voorzien van geïntegreerde zonnepanelen. Dit duurzame appartement wordt volledig gasloos en voorzien van onder andere vloerverwarming en een gemeenschappelijke warmtepomp.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist